Astralis henter verdensstjerne hjem: Return of dev1ce!
Astralis henter verdensstjerne hjem: Return of dev1ce!

Nicolai ”dev1ce” Reedtz vender med omgående virkning tilbage til Astralis. ”dev1ce” er en af de mest dominerende CS:GO spillere gennem tiden og en bærende del af det mest vindende Counter-Strike hold nogensinde.

Fortsætter efter reklamen:

Fra Astralis:
Det er altså en af spillets allerstørste stjerner, der nu vender hjem, hvilket naturligvis vækker stor glæde hos både sportsdirektør Kasper Hvidt og spilleren selv.

Kasper Hvidt, sportsdirektør:
– Nicolai er en helt exceptionel spiller, som med sin spilintelligens og overblik under de rette forhold er en uvurderlig støtte for sine holdkammerater- og så er han en af verdens absolut bedste spillere i AWP-rollen.

– Af forskellige årsager ikke har været i officielle konkurrencer i lang tid, men han kommer hjem med masser af god energi og en enorm sult efter at bevise sig selv og hjælpe holdet.

Fortsætter efter reklamen:

– Vi har for første gang i mange år ikke en stor turnering lige om hjørnet med det præstationspres, den slags altid medfører i Astralis, og derfor bruger vi tiden på at bygge solidt op. Det gælder selvfølgelig også Nicolai’s reelle turneringscomeback, som skal gøres rigtigt. Han vil træde ind i gruppen og arbejde med træneren og holdet med det samme og hans tilstedeværelse vil gøre en forskel fra dag ét.

 

– Jeg glæder mig over, vi er lykkes med at hente en kæmpe publikumsfavorit, en fantastisk spiller, en kulturbærer og en virkelig holdspiller hjem til Astralis. Han er én hjørnestenene i det, vi bygger op på og omkring holdet.

– Samtidig er det vigtigt for mig at understrege, at Asger ”farlig” Jensen, som nu ryger på bænken, er en virkelig dygtig spiller, som har arbejdet stenhårdt i al sin tid hos os. Der er ikke mange danske spillere, der ville gå direkte ind og overtage pladsen, og vi arbejder allerede nu på at finde en god løsning for ham, så han kan fortsætte sin udvikling, runder Hvidt af.

Reklame:

Nicolai ”dev1ce” Reedtz:
– Jeg er sindssygt glad for at være hjemme igen. Alle der har været i Astralis i længere tid ved, det er en helt speciel organisation med nogle værdier og en intern opbakning, man ikke finder mange andre steder, og jeg er mere end almindeligt klar til at være med til at bygge Astralis’ fremtid!

– Alle ved, jeg har været igennem en svær tid, men jeg har taget min tid for at komme tilbage og finde den bedste version af mig selv igen. Det gør mig kun ekstra motiveret og jeg kigger kun frem herfra. Jeg har lysten og glæden ved at spille tilbage og jeg glæder mig vildt til at komme i gang igen.

– Forventningspresset vil være stort, men folk er rigtig gode til at lukke larmen ude og stå sammen.

– Samtidig har Astralis en helt unik fanskare, som bakker os op i tykt og tyndt, og jeg er bare glad for at kunne trække i trøjen igen og betale tilbage på den opbakning, jeg og holdet altid har oplevet, siger ”dev1ce”.

Første gang ”dev1ce” får mulighed for at møde fansene er lørdag kl 11, hvor han sammen med CS-kollegerne Lukas ”gla1ve” Rossander, Benjamin ”blameF” Bremer og Aurora Lyngdal kommer forbi Astralis Nexus til en Meet & Greet.

Hylder den danske opbakning – Første møde med fans lørdag
– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og selvfølgelig også at møde fansene. Når man er væk kan man godt savne de mange Astralis-fans, der altid møder op og bakker os op og jeg håber der kommer rigtig mange på lørdag, så vi kan komme ordentligt i gang, runder ”dev1ce” af.

Trøjen, Nicolai ”dev1ce” præsenteres i er Astralis’ 2023-trøje, som er organisationens første røde trøje. Med det danske flag i nakken er trøjen en hyldest til det danske esports-miljø og skal ses som en tak for støtten til alle de mange danske Astralis-fans og alle dem, der har støttet os gennem årene og som i sidste ende har gjort det hele muligt.

Astralis henter verdensstjerne hjem: Return of dev1ce!
Astralis henter verdensstjerne hjem: Return of dev1ce!
Reklame: