Jabbi og Stavn til Astralis

Astralis og Heroic er blevet enige om en transfer for Martin “stavn” Lund og Jakob “jabbi” Nygaard, der med øjeblikkelig virkning erstatter Christian “Buzz” Andersen og Johannes b0RUP” Borup på holdkortet.

Anders Hørsholt, administrerende direktør:
– Først og fremmest vil jeg byde Martin og Jakob velkommen til Astralis. De besidder begge de kvaliteter og det mindset, der er grundelementer for at blive en succes her og deres udtalte ønske om at spille for os har været afgørende for at de nu er en del af vores organisation.

– Vi tager i dag et vigtigt skridt mod vores målsætninger på både kort og lang sigt, og det er to spillere af en kaliber der, når de er spillet sammen med resten af holdet gør, at vi tillader os at have positive forventninger til fremtiden.

– Jeg vil gerne takke Christian og Johannes for deres tid her, og glæder mig samtidig til at se holdet fortsætte udviklingen og i sidste ende konkurrere om de største trofæer.

Martin “stavn” Lund:
– De sidste par måneder har været noget turbulente og usikre, så jeg er begejstret for at have min fremtid i CS2 på plads med Astralis.

– Min rejse med Heroic, der strækker sig over fire år, har været fyldt med uforglemmelige minder. Jeg er oprigtigt taknemmelig for fansenes støtte, dedikationen fra dem i og omkring organisationen og naturligvis for alle de mange spillere, jeg har haft det privilegium at dele trøjen med. Det har været blod, sved og tårer. Tak til jer alle sammen.

– Det er nu tid til at prøve noget nyt og jeg har valgt at gå med det, der føles rigtigt for mig på dette tidspunkt af min karriere.

– Med det der bygges her i Astralis, og chancen for at komme til at spille med en af de største spillere gennem tiderne, ”dev1ce”, er en mulighed man sjældent får og ekstremt spændende. Desuden glæder jeg mig til at komme tilbage på serveren med blameF og komme til at spille med Staehr.

Reklame:

– Astralis er en af de største organisationer i Counter-Strikes historie, og jeg håber at blive en del af et nyt succesfuldt kapitel med dem i CS2. Jeg vil kæmpe med alt hvad jeg har for at få succes her for min egen, holdets og organisationens skyld. 

Jakob “jabbi” Nygaard:
– Jeg vil gerne takke alle i Heroic, som har været en del af den rejse, vi har delt sammen det seneste halvandet år. Jeg har virkelig nydt min tid, og sammen skabte vi minder, som vil blive hos mig hele livet.

– Den seneste måneds tid har været omtumlet, men jeg er glad for, at min fremtid nu er afgjort. Jeg kan slet ikke vente med at starte dette nye eventyr i Astralis med Martin og alle mine nye holdkammerater, trænere og dem i organisationen, som jeg allerede har mødt nogle stykker af.

– Jeg glæder mig rigtig meget til for alvor at komme i gang med CS2 med holdet, og forhåbentlig kan drengene hjælpe mig og Martin med at komme op i fart med det samme.

– Jeg vil gøre alt i min magt for at nå de mål, vi deler i Astralis, for mig selv, mine holdkammerater, klubben – men vigtigst af alt alle vores fans!

Jabbi og Stavn til Astralis

Kasper Straube, sportsdirektør:
– Vi fortsætter det arbejde og den udvikling, der er lagt for os og jeg glæder mig over, vi nu tager et stort skridt i den rigtige retning. Når det er sagt har vi, også med dagens tilgang af to klassespillere, stadig et stort arbejde foran os og selvom de store drømme får endnu mere næring, er vi også realistiske og ved at intet kommer af sig selv.

– Jeg vil gerne takke “b0RUP” og “Buzz” for deres utrættelige bidrag til holdet. Jeg har den største respekt for dem begge som spillere og mennesker og er sikker på , de har en lys fremtid foran sig!

– Samtidig er jeg mildest talt begejstret for, at vi henter to verdensklassespillere ind, som i spillestil og personlighedsmæssigt er skræddersyet til holdet og organisationen. Deres kvalitet på serveren behøver ingen uddybning, og samtidig er de begge ydmyge, men ekstremt ivrige efter at udvikle sig som spillere og bidrage til holdet og fællesskabet i Astralis. I dag tager vi et markant spring fremad og jeg er både stolt og begejstret over at have Martin og Jakob med ombord, udtaler sportsdirektøren 

Mød holdet og de nye spillere lørdag
Lørdag kl 10 mødes Astralis-fans til et stort fan-event, arrangeret sammen med OMEN og Elgiganten i Fields ved Royal Arena. Her vil fansene kunne møde holdet, inkl jabbi og stavn fra kl 12, hvor de også vil sætte den store fan-march i gang kl 12:45.

Holdet består af:
Benjamin ”blameF” Bremer
Nicolai ”dev1ce” Reedtz
Victor “staehr” Staehr
Jakob “jabbi” Nygaard
Martin ”stavn” Lund


Annonce:

Reklame: