Ny træner hos Astralis

Med omgående virkning tiltræder Søren ”zibron” Geertsen som træner på Astralis’ kvindelige Counter-Strike hold. Søren kommer med erfaring som aktiv spiller i bl.a. danske Dream og Atlantic.


Kasper Hvidt, sportsdirektør:

– Vi har en kerne af rigtig dygtige spillere og har store ambitioner med vores kvindehold. Vi har derfor prioriteret at få en dansk træner ind, som vi kan arbejde tættere sammen med i forhold til optimering af både træning og dagligdag. Søren var et af flere emner, men efter vores indledende samtaler, blev det hurtigt klart at hans struktur og tilgang til Counter-Strike ligger helt på linje med vores tanker om udvikling af holdet.

– Søren har allerede arbejdet en del med holdet og de individuelle spillere og rammer jorden løbende, forstået på den måde at han allerede nu har en klar idé om, hvilke områder, der skal fokuseres på. Vores mål er at nå slutspillet i næste sæson af Impact League, og generelt blive dygtigere til det vi gør i dagligdagen og i kampe, forklarer Kasper Hvidt.

Søren ”zibron” Geertsen, træner:

– Jeg er selvfølgelig glad for at få muligheden for at arbejde sammen med Kasper og organisationen omkring det jeg opfatter som et ambitiøst set-up omkring kvindeholdet. Et succesfuldt team opstår gennem gensidig anerkendelse og det synes jeg allerede vi har opnået på holdet. Det er fedt at blive en del af Astralis og jeg glæder mig meget til arbejdet med holdet og menneskerne i organisationen bag.

– Jeg arbejder ud fra en klar tanke om, at når dygtige spillere arbejder som et team med et fælles mål, får det succes, fordi alle ved, hvor man vil hen. Astralis er en af de organisationer, som ved hvor de vil hen, og jeg glæder mig til hjælpe dem på vej sammen med et hold af dygtige spillere, fortæller Søren Geertsen.

Sørens første store opgave er at fylde hullet efter vores franske spiller Rachel, som desværre ikke kan få studier og en professionel hverdag i Astralis til at hænge sammen og derfor er arbejdet med at finde en dygtig afløser, der passer ind i spillestil og kultur, allerede i gang.

Reklame:

Annonce:

Reklame: