ROCCAT Vulcan TKL

Her på Mandesiden elsker vi gaming, og vi elsker derfor også udstyr i seriøs kvalitet. Vi har netop fået en ny yndling, når vi snakker gaming tastatur. Her går vi i dybden med ROCCAT Vulkan TKL.

Hvis du som os går rundt med en gamer i hjertet, så går du sandsynligvis også ret meget op i, at dit udstyr er godt og passer til dig. Og der er meget forskel på, hvad folk synes om, så vi kan kun tale på egne vegne. Men vi er blevet lidt forelskede i et helt nyt tastatur.

Det hedder ROCCAT Vulkan TKL, der er et mekanisk tastatur, hvilket du ikke kommer udenom som bare nogenlunde seriøs gamer. Ulempen er dog ofte, at mekaniske tastaturer larmer ret meget. Den klassiske klok-klok-lyd kan drive selv den mest erfarne husmor til vanvid.

Fortsætter efter reklameblokken:

Men ROCCAT har fået godt styr på lyden med de unikke Titan Switch-taster, som giver en mere behagelig og blød lyd, sammenlignet med mange andre mekaniske tastaturer. Vulkan TKL har uden tvivl nogle af de bedste taster, vi har oplevet. De er i øvrigt testet til at kunne holde til over 50 millioner tryk pr. tast. Sådan!

ROCCAT Vulcan TKL

Apropos taster så er keyboardet i den kompakte udgave, hvilket også gengives i navnet TKL, der betyder Tenkeyless – altså færre taster ude til højre, hvor du normalt har de numeriske taster siddende.

Her er den del fjernet helt, da du jo ikke bruger tasterne til noget i de fleste spil. Din højre hånd er optaget af musen, så hvorfor spilde plads på ekstra taster? Et TKL-tastatur giver bedre plads på dit skrivebord, hvilket især er lækkert, hvis du som os har flere computere ved siden af hinanden.

ROCCAT Vulcan TKL

Til dig, der elsker lir, har ROCCAT sørget for deres AIMO lighting engine til at give masser af fede lyseffekter, imens du spiller. Ja, selvfølgelig også når du ikke spiller. De gennemsigtige tast-huse er med til at gøre lysoplevelsen endnu federe og mere synlig. Især sammen med andre enheder med AIMO.

Reklame:

Men hvad koster sådan et lækkert gaming tastatur så? Den vejledende udsalgspris er 1.299 kr., men vi har fundet det helt ned til 999 kr. Det er i vores verden en skarp pris på et tastatur i så høj kvalitet med de fedeste features. Stor anbefaling herfra!

LÆS MERE HER!