Astralis FIFA 22

Når FIFA22 lanceres i efteråret går Astralis all in på at skabe de bedst mulige omstændigheder for holdet, der stiller med 3 tidligere og nuværende verdensmestre og nyt talent.

Således rykker August ”Agge” Rosenmeier op som spillende træner med ansvaret for udvikling af spillerne og af holdet. I første omgang betyder det, at Astralis FIFA har forlænget kontrakterne med danske Fatih ”Ustun” Üstün og brasilianske Stephanie ”Teca” Luana, mens holdet samtidig siger tak for godt arbejde til israelske Roee Feldman. Der arbejdes derudover på at hente endnu et dansk talent til holdet.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af August Rosenmeier (@aggee1)

Kasper Hvidt, sportsdirektør i Astralis:

– Det glæder mig meget, at vi med det nye set-up kan drage endnu mere nytte af Augusts store erfaring, indsigt og netværk. Han og jeg kommer til at køre tæt parløb omkring set-uppet og sammensætningen af holdet, og han kommer til at tage over på den daglige træning og måden vi arbejder med holdet og de enkelte spillere.

– Samtidig er jeg utroligt glad for at vi er nået til en aftale med Fatih og Stephanie, der ligesom August begge har vundet VM i forskellige sammenhænge og derfor ved, hvad der skal til for at nå den absolutte top.

– Vi har utroligt store forventninger til Stephanie, som fra Sao Paulo arbejder virkelig seriøst med sit spil og som en vigtig ambassadør for alt det, Astralis står for. Der går nærmest ikke en uge, hvor hun ikke fortæller om vores arbejde og værdier til medier i Sydamerika og internationalt, og netop det med at være en rollemodel og en god repræsentant for esporten er en stor del af det, at være Astralis. Samtidig er hun regerende uofficiel verdensmester for kvinder, og vores fælles mål er, på sigt at få hende etableret blandt de bedste FIFA-spillere i verden.

– Med det sagt og med et nyt set-up, er det logisk for os at skifte Roee med et dansk talent, som vi kan være helt tæt på og være med til at præge. Astralis er jo på alle måder en international organisation og et globalt brand, men vi tror på at vi bedst opnår vores mål i FIFA ud fra en dansk platform. Det er her, vi ser et kæmpe potentiale og en stor talentmasse og det håber vi at bidrage til og at blive endnu bedre til at udvikle i fremtiden.

– For selvom det for Astralis altid handler om at udfordre det bestående og at være med til at flytte esporten, skal vi have flere store titler til skabet, gerne allerede i FIFA22, slår Kasper Hvidt fast.