ROCCAT Syn Buds Air

Høretelefoner findes i mange afskygninger, og nu er der en ny model på markedet. Den hedder ROCCAT Syn Buds Air, og vi har prøvet den.

Fortsætter efter reklamen:

Helt grundlæggende findes der store høretelefoner, som sidder henover dit hoved, og så findes der små in-ears høretelefoner, som er små og kun sidder i dit øre. Derunder er der så med ledning eller uden ledning – altså via Bluetooth. De nye ROCCAT Syn Buds Air er af den lille, trådløse type.

De er perfekte til alt fra gaming til fitness, hvor du ikke gider at rode med ledninger. Der medfølger naturligvis også en charging case, hvor du kan opbevare dine Syn Buds Air, imens de bliver opladet. Casen har strøm nok til tre fulde opladninger, som holder 20 timer hver. Altså 60 timers non-stop brug fra én opladet case. Sejt.

Sun Buds Air er kombatible med Windows, iPad, iPhone, Android og Nintendo Switch, så det dækker vist de flestes behov.

ROCCAT Syn Buds Air

Det hele kan styres fra ROCCAT’s Companion App til iOS eller Android. Her kan du styre, hvordan knapperne skal fungere, og du kan via equalizeren finjustere lyden, så den passer lige præcis til din smag og dine behov.

Prisen er desuden fair. 750 kr. for et sæt ROCCAT Syn Buds Air er i vores verden helt okay. Mange konkurrenter koster en hel del mere.

Køb og læs mere på eu.roccat.com/products/syn-buds-air

ROCCAT Syn Buds Air