Sennheiser Momentum Wireless

Leder du efter hovedtelefoner i topkvalitet og i super lækkert design? Så bør du se nærmere på de nye Sennheiser Momentum Wireless. Her tester vi dem.

De lover overlegen lyd, avanceret teknologi og et moderne formsprog. Sennheiser er ude med et sæt premium-hovedtelefoner, der hedder Momentum Wireless. Mandesiden har prøvet dem.

Styringen af hovedtelefonernes funktioner er en vigtig feature. Med sine auto on/off- og smart pause-funktioner sikrer Momentum Wireless, at du aldrig går glip af noget. Og knapperne på siden virker solide og i højeste kvalitet.

Active Noise Cancellation har tre indstillinger, der er skræddersyet til forskellige miljøer. Og med Transparent Hearing-funktionen kan du nyde din musik, mens du stadig er fuldt til stede i eksempelvis trafikken, når du cykler gennem byen. Det er smart.

Sennheiser Momentum Wireless

God stil
Du er ikke i tvivl om, at her er tale om kvalitet fra øverste fylde. Hovedtelefonerne har en strop og eksklusive ørepuder af ægte læder. De robuste arme i matpoleret stål ser cool ud i al slags vejr og omgivelser.

Momentum Wireless har integration med taleassistenten på din telefon. Med et tryk på en knap kan du nemt skifte mellem musikken og dine opkald.

Sennheiser Smart Control appen byder på tre forskellige støjreduktionsfunktioner og en indbygget equalizer. Og med smart TILE-teknologi kan du lokalisere dine hovedtelefoner nemt og hurtigt.

Lyden, spørger du til? Den er intet mindre end eminent. Du får masser af solid bas og fin, crispy diskant i din musik eller samtaler. Her kan ikke sættes en finger på noget som helst.

Sennheiser Momentum Wireless

Hvad koster de?
Alt i alt er der tale om helt fantastiske hovedtelefoner, som opfylder alle dine behov. Eneste anke er prisen, men kvalitet koster penge – sådan er det bare. Du skal slippe 3.299 kr. for Sennheiser Momentum Wireless.

Læs mere her!

Reklame: