Gameboks

Hvad har NBA-stjernerne Rudy Gay og Malik Beasley tilfælles med os her på Mandesiden? Vi er alle sammen vilde med danske GameBoks, som gør livet på farten meget, meget sjovere! Her får du historien om det lille iværksætterfirma, som pludselig fik bestillinger fra kendisser over hele verden – uden helt at vide hvorfor.

Da opfinderen af GameBoks som barn sad hjemme hos sine forældre og byggede ting af træ, havde han ikke den fjerneste ide om, at han en dag ville stå midt i en vaskeægte iværksætter-succes og have kunder fra hele kloden. I dag er GameBoks så populær, at de helt store stjerner frivilligt deler billeder af produktet på deres sociale medier.

Hvis du har prøvet at rejse med gamingudstyr i en bil, et tog eller måske en bus, så ved du også, at det er tæt på umuligt at slæbe det helt store grej med. En ordentlig gamingskærm kan du godt glemme alt om, og hvis du endelig får skruet en spillekonsol ned i kufferten, så er det altid super bøvlet at få den tilsluttet hotellets eller sommerhusets tv. Eller også er strømkablet for kort.

Men det behøver slet ikke være så træls at kunne game på farten. For det er præcis, hvad danske GameBoks har gjort meget lettere.

Konceptet var simpelt 
For fem år siden byggede stifteren en trækasse med plads til sin gamingskærm i, da han var træt af at slæbe rundt på sit udstyr, som nemt tog skade af at rutsje rundt i bagagerummet af en bil. Konceptet var simpelt, men det virkede. Og da en af vennerne så den nybyggede ‘skærmkasse’, kunne han straks se muligheder – de skulle bygge flere cases til andre gamere med samme problem.

Efter en succesfuld crowdfunding-kampagne på Kickstarter var der pludselig hul igennem, og GameBoks var født. Ordrerne begyndte stille og roligt at tikke ind – men så pludselig skete der noget uventet for et år siden.

GameBoks
Efter tusindvis af timer med udvikling og forfining af konceptet, er GameBoks nu en realitet og sælges til hele verden. Foto: GameBoks.com

Forespørgsler fra især USA dumpede ind på virksomhedens mail og DM på Instagram. Men ikke fra ‘almindelige’ mennesker som normalt. Det var kendte sportsfolk, der ville høre, om GameBoks kunne levere til USA. Og det kunne de naturligvis.

Hvorfor GameBoks til sportsfolk?
Det undrede gutterne bag produktet, at interessen pludselig var så stor fra især sportsfolk. Men også flere kendte musikere begyndte at vise interesse for GameBoks. Efter at have talt med flere af dem, opdagede GameBoks-udviklerne, at lige netop sportsfolk og musikere bruger enormt meget tid på at vente. Imellem træning, kampe, koncerter osv. skal tiden fordrives med noget sjovt – ofte på et hotelværelse, et kontor, et øvelokale eller måske i en tourbus – og lige præcis her er GameBoks genial.

Den smarte gaming-case indeholder en fed 24 tommer skærm på 144 Hz og 1 MS responstid, højttalere, ekstra køling, 5 meter strømkabel, opbevaringsrum til controllere og aftageligt trolley. Så skal du bare montere din PlayStation eller Xbox i rummet og spænde den fast med de tykke stropper ovenpå den bløde skumgummi i bunden. Og så er det bare at game løs!

Den nyeste GameBoks II har plads til den store PlayStation 5, mens den første udgave, GameBoks I, er lidt mindre og har plads til PS4, Xbox Series S, One S osv.

Men efter at have leveret de første GameBoks-cases til USA, skete der igen noget vildt. Flere af kendis-kunderne delte nu billeder og videoer af den danskproducerede GameBoks på deres sociale medier. Og her snakker vi altså ikke betalt promovering i bedste influencer-stil. Nix, køberne var bare så glade for deres GameBoks, at de gerne ville fortælle om det til alle deres følgere. Og her snakker vi altså stjerner med millioner af trofaste følgere!

GameBoks Sergi Roberto
Sergi Roberto fra F.C. Barcelona har 7,2 millioner følgere på Instagram – og en GameBoks (i den første udgave), som han her stolt viser frem på Insta. Og nej, han har ikke fået penge for det! Det er virkelig cool, at et dansk start-up-projekt ryger ud til SÅ mange mennesker. Foto: Sergi Roberto, Instagram.

Det er dog ikke kun i USA, at det danske produkt hitter. Også herhjemme har de fede gaming cases fået luft under vingerne. Af prominente kunder kan nævnes DJ Faustix, som også er den perfekte kunde til netop en transportabel gaming-løsning. En masse kedelige rejser bliver pludselig meget sjovere med en GameBoks som rejsemakker.

Der findes nogle få konkurrenter til GameBoks på markedet, men ingen i samme stil og med samme fine detaljer. Det danske produkt er bygget i aluminium og bæredygtigt træ – og er altså designet, udviklet og samlet i Danmark fra start til slut.

Som du kan se herover, er der tænkt i alle detaljer i opbygningen. Vi snakker håndbyggede lækkerier i bedste kvalitet fra A til Z. Her på Mandesidens redaktion er vi kæmpe fans af GameBoks, og vi er nødt til at bestille en med vores logo på. Det kan du også gøre – om det så er fodboldklubbens, dit bands eller din virksomheds logo, så kan det uden problemer lade sig gøre.

Prisen er 799 euro for en GameBoks II (stor nok til PS5) eller 769 euro for den lidt mindre udgave i en Premium Black-udgave. Skal du have kassen customized med logoer, koster det lidt ekstra. Det kan du læse mere om HER!

Følg med på Facebook HER og Instagram HER.

Eller hop ind og bestil din egen GameBoks med det samme på www.gameboks.com

GameBoks
GameBoks er super nem at have med på tur. Den lille trolley med hjul kan monteres på tre sekunder. Genialt. Foto: GameBoks