Sennheiser IE 200

Er du stor fan af god lyd, imens du er på farten? Så er Sennheisers nye IE 200 høretelefoner er rigtig godt bud på dit næste køb!

Hvis du kender lidt til Sennheiser og deres kamp for den gode lyd, så er du nok stødt på modellerne fra IE-serien. Og de to bogstaver betyder sublim kvalitet, men desværre også en pris, der er i den høje ende af skalaen. Men nu er der godt nyt til IE-fans.

For de nye IE 200 benytter sig af samme formular som resten af serien: Fuldt fokus på bedst mulige lyd til din musik. Men altså ikke noget med at styre opkald og den slags – her handler det om at nyde musik, podcasts osv. på den lækreste måde, når vi snakker lyd.

Sennheiser IE 200

Sennheiser IE 200 gør brug af en del af teknologien fra de dyrere modeller – og her snakker vi MEGET dyrere, for nogle af IE-modellerne koster over 11.000 kr. Det slipper du for med IE 200, men du får stadig elementer som TrueResponse-teknologi, der sammen med mange andre finesser giver en lyd i absolut topklasse.

Du får også en genial løsning, som hedder Dual-Tuning. Hvilket betyder, at du kan tilpasse lyd og klang ved at flytte ørepropperne mellem to positioner. I den ene får du en fyldig lyd med dyb bas, men ryk ørepropperne et lille klik udad, og så snakker vi mere analog og diskant-fokuseret lyd. Simpelt og smart.

Sennheiser IE 200

Ledningen på IE 200 ser speciel ud, og det gør den af en særlig årsag. Den er nemlig snoet på en måde, så den reducerer den støj, du ellers kan opleve fra ledninger, når du bevæger dig rundt med et sæt høretelefoner med tråd.

Men hvorfor egentlig købe et sæt høretelefoner med noget så gammeldags som en ledning i rumpen? Simpelt: Hvis du elsker god lyd, skal du ikke finde dig i den ringere kvalitet, som ofte følger med et sæt in-ears uden ledning. Så enkelt kan det siges.

Sennheiser IE 200 er for dig, der går efter den gode lyd, men som ikke har vundet i Lotto. Du får dem til en vejledende pris på bare 1.199 kr.

LÆS MERE HER!

Sennheiser IE 200