Vil du også bare slappe af, når du har fri? Og gider du ikke røre en finger, men kan du ikke lokke kæresten til at varte dig op? Så bør du måske overveje at fabrikere en stol magen til denne.

Fortsætter efter reklamen:

En professionel træarbejder fra Michigan ved navn Matt Thompson har skabt den perfekte stol til den ølglade og dovne type.

LÆS OGSÅ: Den smukkeste Haas, vi nogensinde har set

Matt Thompson er kendt for at skabe skøre opfindelser af træ – og stolen her skulle være Matts nyeste påfund. Stolen serverer øl til dig, imens du sidder stille og slapper af. Det kræver dog, at du indimellem opfylder maskinen eller får andre til det. Men når den først er fyldt, er der dømt afslapning for alle pengene.

Fortsætter efter reklamen:

Men ikke nok med at du har alkohol lige ved hånden, så sikrer stolen dig også den maksimale komfort. Du får masseret din ryg, imens maskinen hælder et glas vin op til dig. Så bliver det ikke meget bedre, gør det vel?

Se hvordan stolen virker i videoen her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I NEED these chairs in my life! ? (@thompsonwoodworks)

Et opslag delt af UNILAD Tech (@uniladtech) den

Og det bedste af det hele er, at stolen kan kombineres med både en vin- og ølanordning, så du kan nyde præcis den type alkohol, du har mest lyst til.

Reklame:

Stolen er jo specialbygget, så vi ved ikke, om du ikke kan få fingrene i den. Men hvis det ikke kan lade sig gøre, må du få en tømrer til at bygge en for dig. Gi’ gas!

Kilde: TechEBlog

Reklame: