Pop-op campingtoilet

Når du er på camping eller festival med gutterne eller familien, kan det måske være svært at finde et toilet. Og gider du ikke skide i skovbunden, så kan det her pop-op-telt hjælpe dig.

“Nøden har ingen lov”, mumler du og sætter dig på hug bag den nærmeste busk, når behovene trænger sig på, og du befinder dig langt fra et rigtigt toilet. Præcis når du tror, at du har gjort dig usynlig for folk på stien, indser du, at buskens (og din!) bagside nu vender lige mod en velbesøgt rasteplads. Næh, “bagved en busk” duer ikke længere – med det her smarte pop-op-telt med campingtoilet får du afsondrethed i naturen!

På bare nogle sekunder folder pop-op-teltet sig ud, så du kan gå ind, folde det medfølgende bærbare toilet ud og gøre, hvad du nu skal gøre. Skal du udrette nummer to, sætter du en affaldspose på toilettet, og kan bagefter kaste dine efterladenskaber i den nærmeste affaldsbeholder.

KLIK HER FOR AT SE MERE TIL DET!

Teltet kan rumme en voksen, som står oprejst, og fungerer selvfølgelig perfekt som omklædningstelt, når du er på stranden og gerne vil kunne skifte uden at eksponere din nøgne krop for hele verden. Og hvis du har et udendørs brusebad med på camping, gør dette telt jobbet mindst lige så godt som en klassisk brusekabine.

Der er ganske enkelt mange lejligheder, hvor det er dejligt med afsondrethed, og det her portable campingtoilet giver dig de fire badeværelsesvægge, du mangler i naturen.

KLIK HER FOR AT SE MERE TIL DET!

Pop-op campingtoilet

Reklame: