Reklame:


For at skabe en professionel kameraoplevelse har OnePlus teamet op med den anerkendte, tyske landskabsfotograf Hannes Becker, der har udarbejdet tre eksklusive filtre i forbindelse med lanceringen af OnePlus Nord. De gør det muligt for selv amatørfotografer at fange den vilde, nordiske natur med dens rå landskaber og fantastiske lys – i realtid.

OnePlus lancerede i august OnePlus Nord, der har fået rosende ord med på vejen fra både anmeldere og brugere – bl.a. på grund af kameraet. Her finder man samme kamera som i OnePlus 8, der tilbyder et væld af fotograferingmuligheder, 4K-videooptagelse, zoom-funktioner og meget mere.

For at tage kameraoplevelsen til helt nye højder gik OnePlus i forbindelse med lanceringen af OnePlus Nord sammen med den verdenskendte, tyske landskabsfotograf Hannes Becker med stor passion for Norden. Hannes har udviklet tre filtre eksklusivt til OnePlus Nord, der egner sig særligt til naturbilleder og optimerer både farver og komposition i realtid.

Fortsætter efter reklameblokken:

Hannes Becker er kendt for sine imponerende billeder af den vilde og uberørte, skandinaviske natur med særlig interesse for Norden og har de seneste år delt de mange naturoplevelser med sine 1,5 millioner følgere på Instagram.

Filtre inspireret af Nordens lysforhold
Hannes Beckers tre filtre, udviklet eksklusivt til OnePlus Nord, er alle inspireret af Nordens særlige lysforhold – solopgang, overskyet og solnedgang – og giver hjemmefotografer mulighed for at tage professionelle billeder. Filtrene kan anvendes i realtid.

Reklame:
  • Filteret Sarek passer perfekt til overskyede dage eller regnvejr. Når filteret anvendes, fremstår billedet mere råt, koldt og blåligt og afspejler den nordiske ånd.
  • Det andet filter, Vaeroy, er inspireret af Norges betagende solnedgangene. Vaeroy forbedrer det gyldne lys og lader orange og røde nuancer dominere. Det gør filteret oplagt til billeder med baggrundsbelysning og billeder taget i midnatssolen.
  • Det tredje filter Ylläs afspejler morgensolens første stråler. Et skær fra let orange til lyslilla optimerer billedet og giver det et udtryk, som matcher Nordens rå natur.

Hør Hannes Becker fortælle om sit forhold til Norden og se de imponerende billeder af den vilde, uberørte natur i videoen her.

Herunder kan du se de tre filtre:

Filteret Sarek
Filteret Vaeroy
Filteret Ylläs