Reklame:


OnePlus 8T

OnePlus 8T er siden lanceringen den 14. oktober i år blevet taget godt imod af både anmeldere og brugere. Fra i dag kan OnePlus 8T, der blandt andet tilbyder lynhurtig opladning, en suveræn skærm og OxygenOS11, købes i to alternative farver.

Den anmelderroste OnePlus 8T kommer i dag på hylderne på OnePlus.com og hos de danske forhandlere Telia, Call Me, Elgiganten, 3, Oister og Proshop. OnePlus 8T lanceres med Warp Charge 65, der tilbyder en hel dags strøm på bare 15 minutter, og imponerende skærmteknologi med den ny-kalibrerede 120Hz Fluid AMOLED-skærm.

OnePlus 8T i to forskellige farver
OnePlus 8T kan fås i to nye betagende farver. Aquamarine Green er inspireret af havets blå-grønne nuancer og spreder lyset i alle retninger. Med Lunar Silver får brugerne en stilren 8T med beroligende gråtoner.

Fortsætter efter reklameblokken:

Brugerne vil desuden kunne opleve den nyeste version af OnePlus’ operativsystem, OxygenOS11, der endnu engang nytænker OnePlus-softwareoplevelsen med et forbedret layout, dristigt design og nyttige funktioner, der gør det nemmere og mere intuitivt at betjene telefonen med én hånd.

Prisen?
OnePlus 8T er fra i dag tilgængelig i Aquamarine Green og Lunar Silver via OnePlus.com + Telia, Call Me, Elgiganten, 3, Oister og Proshop og koster fra 4.699 DKK.

Reklame: