Pizzaovn til grill

Vil du kunne lave de bedste pizzaer på grillen? Så se her!

Når du først bliver betaget af kunsten at lave en god pizza, så går der ikke længe, før du begynder at investere i en masse pizzaudstyr. Naturligvis er ingredienserne en vigtig del af den gode pizza, men hvis ikke du har styr på udstyret, som skal bage pizzaen, så får du aldrig det fulde udbytte ud af processen.

Siden du læser med her, antager vi også, at du har en stor interesse for pizzabagningens ædle kunst – og at du enten er rutineret i faget eller ønsker at komme godt i gang. Og det kan kort og godt sige sådan her: Køb en pizzaovn fra La Haciende.

Det smarte ved en pizzaovn til din grill er bl.a. den mindre permanente opstilling, du ikke behøver at bygge – som ved en pizzaovn, der skal fyres op med brænde. Denne La Haciende-model er lavet i rustfrit stål, hvilket er en genial måde at have en udendørs pizzaovn på.

Uanset om du har en gasgrill eller en kulgrill, så passer denne model til begge grilltyper. Og principielt gør det ikke den store smagsmæssige forskel, om du anvender din pizzaovn på gas eller kulgrill. Det går dog hurtigere med at få varmet gasgrillen op, samtidig med at varmen lettere kan kontrolleres, hvis du laver din pizza på gasgrill.

Så hvad venter du på? Klik HER og se nærmere på den lækre pizzaovn!

Reklame: