Reklame:


Kan du huske, da LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS kom på gaden for små to år siden? Og du troede, at det ville være mesterstykket i din LEGO samling? Men det kan du godt glemme alt om, for nu kommer LEGO Technic Bugatti Chiron, der sætter trumf på din samling.

Det er rigtigt! Nu kan du bygge din egen Bugatti Chiron. Verdens fedeste superbil kan komme til at pryde din samling af LEGO superbiler. Men nu er det ikke Bugattis mekanikere og robotter, der er chefdesignere på superbilen. Her er det op til dig at få motoren, bildelene og panelerne til at sidde perfekt.

Fortsætter efter reklameblokken:

LEGO Technic Bugatti Chiron er fremstillet i forholdet 1/8. Det er derfor et stort stykke legetøj, der i den grad vil pryde med sin tilstedeværelse på enhver displayhylde. Designet er helt utroligt detaljeret og genskaber en hel del elementer, der findes på bilen.

Så hvis du kan krympe dig selv ned til en 1/8 af din egen størrelse, så vil du kunne køre igennem stuen i verdens fedeste superbil. Du når nok næppe de 261 mph i tophastighed, men du ville helt sikkert komme til at føle dig som en milliardær, der glider rundt i en luksus sportsvogn.

Reklame:

LEGO Technic Bugatti Chiron kommer i hele 3.599 dele, hvilket gør samlearbejdet endnu større og mere komplekst end Porschen fra for to år siden. LEGO Technic Bugatti Chiron er det tredje største byggesæt i Technic lineup. Superbilen fås i den samme farveskema, som da bilen blev  promoveret første gang under Genèves Motor Show tilbage i 2016, og den indeholder endda et tilsvarende Bugatti tilbehør, som du kan gemme i bagagerummet.

Du kan se videoen her: