LEGO Super Mario

Hvordan kombinerer man bedst muligt traditionelt legetøj med moderne og interaktiv underholdning? Det har LEGO og Nintendo nu slået hovederne sammen for at finde ud af. Resultatet er LEGO Super Mario – som de første i landet har Mandesiden prøvet det.

Der findes vist ikke mennesker i det her land, som ikke har prøvet at bygge med LEGO. Den danske opfindelse fra Billund er en evig klassiker, som hitter år efter år. Men de fleste forældre ved også godt, at det klassiske legetøj i dag er i skarp konkurrence med den digitale verden anført af især iPads. Og præcis derfor har LEGO indgået et spændende samarbejde.

Et samarbejde med Nintendo, som jo er kendt for deres spilserie Super Mario, der har været fremme som spilfigur i snart 40 år. Og nu altså som en helt ny variant med navnet LEGO Super Mario.

Med LEGO Super Mario får børn nu mulighed for at bruge LEGO til både spil og konkurrence. Med det nye spilsæt kan man bygge forskellige baner og bevæge LEGO Super Mario-figuren igennem dem. Selvfølgelig på tid i forsøget på at samle så mange mønter som muligt.

Vi modtog som de første i Danmark et sæt (det udkommer officielt 1. august), og vi lod redaktørens datter på syv år gå i krig med LEGO Super Mario.

LEGO Super Mario

Selve LEGO Super Mario er ikke som nogen anden LEGO-figur. Han er levende takket være sensorteknologi og LCD-skærme i øjne, mund og mave. Figuren reagerer på bevægelse, klodser og farver.

Med forskellige dragter kan børnene ændre, hvilke funktioner og kræfter LEGO Super Mario har. Han begynder endda at sove – og snorke – når han bliver lagt på ryggen.

LEGO Super Mario

Via Bluetooth kobles figuren sammen med en iPad, og på den måde kan du holde styr på point og byggeprocessen via den digitale verden. Samtidig med at der kan bygges med klodser som normalt med LEGO.

Og selvfølgelig passer alle normale LEGO-klodser sammen med LEGO Super Mario, så du kan bygge uanede store baner. Flere Super Mario udvidelsessæt og powerpacks kan også købes for en endnu sjovere spiloplevelse.

Mandesiden anbefaler LEGO Super Mario til alle børn og barnlige sjæle, der godt vil have lidt mere gadget-stemning over LEGO-byggeriet derhjemme.

Du kan læse mere HER!

LEGO Super Mario