LEGO Technic McLaren Formula 1

Hvis du er ægte F1-fan, så må du uden tvivl eje den nyeste kreation fra LEGO Technic. En McLaren Formel 1-racerbil på hele 65 cm i længden er kongen af LEGO-lir.

Byggesættet er skabt på baggrund af et tæt samarbejde mellem de gode folk i LEGO-koncernen og McLaren Racing. Designerne fra LEGO har skabt legetøjsversionen af den orange F1-bil sideløbende med udviklingen af den rigtige racerbil til 2022-sæsonen hos McLaren Racing.

Ligesom den rigtige F1-racer har LEGO Technic-versionen en sekscylindret motor med bevægelige stempler, styretøj, affjedring og differentiale. Helt vildt genialt lavet, hvis du spørger os.

LEGO Technic McLaren Formula 1

Selvom vi snakker LEGO, så er den færdigbyggede bil slet ikke så lille, som man måske skulle tro. Den måler hele 13 cm i højden, 65 cm i længden og 27 cm i bredden. Perfekt til at stille på en udvalgt hylde derhjemme, så du kan fremvise din interesse for Formel 1 – og LEGO.

Der er mange specielle detaljer ved LEGO Technic McLaren F1-bilen, men noget af det, vi er særligt vilde med, er de mange fine detaljer omkring sponsorer og logoer. Blandt andet de helt rigtige sponsor-klistermærker, der er præcis som på den rigtige racerbil. Det er virkelig cool.

Så du kan roligt glæde dig til en masse hyggelige timer med samling af markedets fedeste LEGO-bil. Det tager nemlig lidt tid – vi har prøvet! Du skal igennem 1.432 dele, før du kan prale af at eje en McLaren F1-bil.

Prisen er 1.399 kr. Du kan læse mere om det fede sæt på www.lego.com

LEGO Technic McLaren Formula 1
Se lige, hvor fed den er! Køb, køb!

Herunder kan du se en video af sættet i aktion: