FÒGHER gasgrill leverer professionel kvalitet og er bygget af materialer, der kan modstå det nordiske klima år efter år.
FÒGHER gasgrill

I et lineært og minimalistisk design har det italienske brand FÒGHER skabt en gasgrill, der ikke bare matcher den nordiske stil, men også er bygget af kvalitetsmaterialer, der kan modstå ofte udfordrende vejrforhold, vi udsætter vores grill for. Funktionaliteten er samtidig i top, så du kan udfordre dine kulinariske evner.

Vi elsker at grille i Danmark og på trods af de relativt få solskinstimer på vores breddegrader, er danskerne det folkefærd i verden, der griller mest i forhold til indbyggertal. Og der er ingen grænser for, hvad der kommer på grillen, når der skal hygges med familie og venner.

Ingen temperaturudsving
En af udfordringerne ved at grille, når man bor på den nordlige halvkugle, kan være at holde temperaturen eller opnå høje temperaturer på grillen. Det kan sætte visse begrænsninger for, hvilke typer af mad du kan tilberede med et perfekt resultat.

Låget på FÒGHERs gasgrills er med både isolerede dobbeltvægge og en tætningsliste. Dette sikrer sammen med deres patenterede system og FIRE CORE, at den fastsatte temperatur, høj som lav, er konstant under hele tilberedningen. Det isolerede og tætte låg betyder også, at luftfugtigheden er optimal, så maden bliver mør og bevarer sin smag og saft.

Minimalt gasforbrug – maksimale resultater
Gasgrillene er udstyret med en ny generation af ultraeffektive brændere, der i kombination med det isolerede låg og det patenterede Fire Core system leverer tilsvarende performance som “kraftigere” brændere, men med næsten halvt gasforbrug.

Tilbehøret til indirekte tilberedning/røgning og muligheden for konstant at holde den lave temperatur, gør FÒGHER gasgrills ideelle til langtidsstegning, røgning og indirekte tilberedning, hvor madvarerne aldrig kommer i direkte kontakt med varmekilden. Det er nemt og man opnår et perfekt resultat.

Er man til pizza, findes der også et pizza tilbehørs kit med samme størrelse som tilberedningsarealet på grillen. Med opnåelse af temperaturer tæt på 400 grader, kan man tilberede lækre pizzaer på kort tid. Pizza kittet fungerer desuden godt til at bage brød på.
Kvalitet og design

FÒGHER gasgrill leverer professionel kvalitet og er bygget af materialer, der kan modstå det nordiske klima år efter år.
FÒGHER gasgrill leverer professionel kvalitet og er bygget af materialer, der kan modstå det nordiske klima år efter år.

For at designe en gasgrill med fremragende ydeevne, der bevarer kvalitet og udseende over tid, anvender FÒGHER de bedste tilgængelige materialer. Stellet og kabinettet er stål belagt med en zink-magnesium og en speciel anti-rust maling, der kan modstå temperaturer op til 500 grader. Materialerne i rustfrit stål er satinbørstet, hvilket både er praktisk at vedligeholde og ser elegant ud.

Reklame:

Det liniære design betyder, at hele grillarealet udnyttes optimalt. Kombinationen af grillriste og stegeplade i kraftig rustfri stål, muliggør tilberedning af forskellige typer af mad. Den forreste del af grillen holder varm eller anvendes til fødevarer, der ikke tåler høj direkte varme.

De dobbelte V-grillriste og den svage hældning på grillarealet leder overskydende fedt og saft ned i en fedtopsamlingsbakke, der nemt tages ud, tømmes og rengøres fra fronten af gasgrillen.

FÒGHER har udviklet og patenteret et innovativt ventilationssystem på deres gasgrills. Det betyder, at dampe fra forbrændingsgas ledes ud, inden gasserne kan stige op, hvor maden tilberedes.

FÒGHER gasgrill leverer professionel kvalitet og er bygget af materialer, der kan modstå det nordiske klima år efter år.
FÒGHER gasgrill

Simpelt modular koncept
Sortimentet består af gasgrills i 3 størrelser/bredder (55cm, 80cm, 105cm) med enten højt eller lavt låg. Grillmodulet er det samme, uanset om man har behov for en gasgrill til indbygning, placering på et bord, på et fast stel eller med en grillvogn. Så hvis behovene ændrer sig over tid, kan man stadig have glæde af sin FÒGHER gasgrill.

Til det faste stel og grillvognen kan man bl.a. tilvælge dør kit, der består af låger med soft-close, sider og bagplade.
FÒGHER – meget mere end gasgrills

FÒGHER Outdoor Cooking er meget mere end gasgrills. Sortimentet består også af røgeovne, kulgrills og modulopbyggede udekøkkener, hvor man kan skræddersy det udekøkken, der matcher individuelle behov.

Annonce:

Reklame: