Reklame:


OnePlus Mads Langer

OnePlus og Mads Langer har allerede løftet sløret for deres første projekt, der nu har fået navnet ‘The Phone Dome Concert’. I morgen, fredag den 4. december kl. 19.00, præsenterer de sammen en gratis, interaktiv 360-graders begivenhed, hvor netop smartphonen er omdrejningspunktet.

I en tilgroet svømmehal på en nedlagt kaserne optræder Mads Langer fredag den 4. december i en iglo-formet kuppel bygget af stål og OnePlus-enheder, hvor fans verden over får følelsen af en ægte koncertoplevelse – både indeni og udenfor kuplen.

OnePlus Mads Langer

Fortsætter efter reklameblokken:

Seks facts om ‘The Phone Dome’

  • Igloen er bygget af 80 rør i rustfrit stål formet som et gitter – fastgjort med 80 møtrikker og bolte. Det er stort set samme antal, som bruges i konstruktionen af en smartphone
  • Igloen vejer i alt 150 kg, er 4 m høj og 2,35 m bred
  • De 50 heldige vindere af VIP-billetter ‘ejer’ hver deres telefon og er forbundet via et virtuelt mødelokale inde i kuplen, der gør det muligt at interagere med både Mads Langer og de andre vindere. Mads Langer kan under hele koncerten også se vindernes ansigter.
  • Det har taget en uge at designe igloen – og en dag at konstruere den. For at gøre konstruktionen mere stabil blev materialet udskiftet fra aluminium til rustfrit stål halvvejs i processen. De mange forskellige smartphones – OnePlus 8T, OnePlus 8 Pro og OnePlus Nord – er fastgjort med holdere i rustfrit stål.
  • For at skabe den bedst mulige oplevelse for fans, der ikke sidder med på den virtuelle første række, flyttes otte telefoner hurtigt og let rundt for at fange det bedste indhold og de bedste vinkler gennem hele koncerten. Yderligere bruges seksten ekstra telefoner til at levere visuals og baggrundsbelysning under koncerten.
  • Under selve koncerten kan fans verden over sende virtuelle klapsalver til Mads Langer og interagere med hinanden i livechatten – på Instagram og Facebook – og dermed skabe lidt af den fællesskabsfølelse, vi kender fra live-koncerter.

Den unikke koncert bliver livestreamet via OnePlus 8T og OnePlus Pro ganske gratis fra OnePlus’ Instagram-profil og Mads Langers YouTube-kanal.

Reklame:

OnePlus Mads Langer