Oppusteligt fodbolddart

Hvis I alligevel bare skal sidde derhjemme og kede jer det meste af sommeren, så bør I anskaffe jer noget sjovt at lave i haven. Vi kan anbefale oppusteligt fodbolddart.

Vi fjerner alle farlige momenter i form af flyvende pile og risikoen for dartalbue og flytter i stedet dartspillet til fodboldproffernes banehalvdel. Resultatet? Naturligvis fodbolddart – sommerens sjoveste aktivitet for både store og små! Saml flere point end din modstander ved at skyde de selvklæbende fodbolde mod den gigantiske dartskive og sigt på bullseye ved hvert skud. Spil en mod en eller saml to hold og hold jeres egen fodbolddartturnering på græsplænen.

Den oppustelige dartskive måler hele 157 cm i diameter og fyldes med luft til uendelige timer med skarpskydning og konkurrenceånd. Skivens base består af et kammer, der kan fyldes med vand, så skiven står stabilt på jorden og også kan modstå de hårdeste skud. De to medfølgende fodbolde sætter sig fast på skiven, og I kan nemt regne ud, hvem der står som vinder efter hver omgang. Lad den bedste spiller vinde!

KLIK HER OG SE MERE TIL DET SEJE SPIL

Oppusteligt fodbolddart

Annonce:

Reklame: