Reklame:


Mange af os har en dårlig vane med at ligge i sengen og kigge på vores smartphones, men det er lidt fesent at se film på sådan en lille skærm. Se bare her!

Nu kommer den ultimative seng, der får dig til at skamme dig over, at du har set storslåede actionfilm på den lille skærm.

Fortsætter efter reklameblokken:

Vi ved godt, at der er mange kvinder, som nægter at have skærm i soveværelset. Men denne her seng ser da så blæret ud, at hun må kunne overbevises. I øvrigt har den så mange blærede funktioner, at det er det ultimative stykke legetøj.

LÆS OGSÅ: Sådan skjuler du din øl: Den perfekte to go-kop

Reklame:

For ikke nok med, at den både ser godt ud – og har en fed indbygget skærm. Så er sengen også så intelligent, at den kan overvåge dine søvnmønstre med en medfølgende app. Sengen kan analysere din søvnkvalitet, din kropsvægt, temperatur, luftkvalitet og endda måle støjniveauet i soveværelset. Hmm.

Og når du er vågen, kan du nyde godt af den indbyggede HD-projektor, Wi-Fi-forbindelse, offline stemmestyring, dæmpet læselys og usynlige højttalere, der enten kan underholde dig eller hjælpe med beroligende lyde, når du skal falde i søvn.

Sengen har desuden et indbygget alarmsystem, der vækker dig og holder dig opdateret med nyheder, vejret og dine kalenderbegivenheder.

Reklame:

Det store minus er klart prisen. Den koster fra 94.000 kroner, så der skal nok spares lidt op, inden man køber verdens fedeste seng.

SE MERE HER