El-priserne buldrer derudaf: Her er 5 gode råd til, hvordan du kan spare strøm på telefonen

Det er blevet dyrt at være dansker. Og med stigende elpriser og en vinter der nærmer sig, så er mange danskere begyndt at se på, hvordan de kan gøre deres elregning mindre. OnePlus giver her fem gode råd til, hvordan du kan spare strøm og dermed penge på din smartphone, fx ved ikke at oplade smartphonen hele natten.

Flere danskere er begyndt at vaske tøj om aftenen, gå tur med hunden uden gadebelysning og slukke for kontakten på TV’et, når det ikke bliver brugt. Alt sammen pga. de stigende elpriser.

Men også på vores smartphones findes der strømbesparende tiltag, som med fordel kan tages i brug, hvis du vil gøre elregningen mindre. Ifølge Marie Dam Feldborg, marketingdirektør i OnePlus, så er der særligt et råd, som nemt kan tages i brug:

“De fleste danskere lader deres smartphone op om natten, mens de sover. Men langt de fleste nye smartphones i dag har ikke brug for 6-8 timers opladning – nogle kan nøjes med blot 10 minutters opladning til en hel dags brug. Derfor kan man lige så godt oplade smartphonen om morgenen, mens man er i bad – og på den måde spare strøm”.

Herunder giver OnePlus gode råd til, hvordan forbrugere kan spare strøm på telefonen.

5 gode råd til at spare på strømmen
Med bare små ændringer kan brugerne skære ned på tiden i opladeren – og på samme tid spare penge.

  1. Drop de lange opladninger om natten. De nyeste batterier i vores smartphone bliver lynhurtigt opladt. Så drop den lange opladning om natten – det er spild af strøm.

  2. Sluk for unødvendige funktioner i telefonen. Der er mange programmer og indstillinger, som kan spare på strømmen. Fx kan du skrue ned for lysstyrken, lukke apps, der kører i baggrunden, og slå bluetooth og Wi-Fi fra, hvis du ikke bruger det.

  3. Oplad på arbejde eller i skolen. Lån en stikkontakt, når du er på café, i skole eller på job. Køb en ekstra oplader, så du altid har en oplader i tasken, og udnyt de mange stikkontakter rundt omkring.

  4. Sæt telefonen på flytilstand. Skal din telefon alligevel ligge i tasken under et møde eller en forelæsning? Så sæt den på flytilstand. En telefon, hvor skærmen ikke er aktiv, kan holde strøm i op til flere dage.

  5. Download apps, så du kan holde øje med elpriserne. Prisen på el varierer, og det er ofte billigst om natten. Der findes en række apps, der kan hjælpe dig med at finde de billigste tidspunkter. Fx kan du med app’en “Elpriser” se dagens og morgendagens forventede elpriser og dermed planlægge dine opladninger efter dem.

Annonce:

Reklame: