Vi har skiftet til sommertid, og forårssolen er over os – den har været længe ventet. Påsken står for døren, og det er endelig tid til at rykke mere udendørs. Havemøblerne skal tages frem, og det udendørs køkkenudstyr skal testes.

Påskeferien er et oplagt tidspunkt at udnytte den ekstra tid i familien skød med fælles udendørs aktiviteter.  Her er det oplagt at samles om fælles madlavning, og gerne hjemmelavet pizza. En YouGov-undersøgelse foretaget af Ooni viser, at kun ca. halvdelen af de adspurgte børnefamilier inkluderer hele familien i pizzabagningen. Hjemmelavet pizza er enkelt at lave, alle kan være med og alle elsker pizza. Det er en god måde at få alle til at tage del i madlavningen og nyde sommerens mange solskinstimer.

Ooni har et rigt udvalg a pizzaovne – nyeste skud på stammen er Ooni Karu 12G og Ooni Volt 12.

Ooni Karu 12G er en transportable pizzaovn, som kan nå temperaturer op til de 500 grader, som sikrer den gode afbagning. Varmegraderne opnås ved hjælp af gas, kul eller brænde.
Ooni Karu 12 G

Ooni Volt 12 er en elektrisk pizzaovn til både inden- og udendørs brug. Så selv det danske vejr eller mangel på udeplads er ikke en udfordring. Med temperaturer på op til 450 °C og en afbagningstid på ca. 90 sekunder opnås afbagning af pizzaen i restaurants kvalitet.
Ooni Volt 12

Du kan dykke ned i Ooni’s opskriftsunivers på Ooni’s hjemmeside med mere end 1.000 spændende opskrifter.

Se Ooni afsløre detaljerne om de nye produkter her: ​ooni.com/pages/the-future-of-pizza