Bubliq kulsyremaskine

Vi elsker bobler, og derfor er bubliq en fantastisk nyhed. Maskinen kan tilsætte kulsyre i alle slags drikkevarer – og så er designet helt i verdensklasse.

bubliq er virksomheden bag den nye, revolutionerende sodavandsmaskine bubliq drink carbonator. Maskinen er inspireret af nordisk minimalisme og kombinerer unik funktionalitet, stilrent design og nem betjening.

Og som noget helt unikt kan bubliq, som den eneste maskine på markedet, sætte kulsyre til ALLE drikkevarer.bubliq maskine

Herunder kan du se fem gode grunde til, hvorfor du skal investere i en bubliq-maskine hurtigst muligt:

1/ Maskinen har et stilrent og minimalistisk design. Den er kun 8 cm bred og er dermed verdens slankeste sodavandsmaskine. Den fylder minimalt på køkkenbordet og er bl.a. ideel, hvis du bor i lejlighed eller bare er træt af klodsede sodavandsmaskiner, der fylder alt for meget på køkkenbordet.

2/ bubliq drink carbonator tilsætter kulsyre til ALT fra vand, vin, cocktails og drinks til lemonade, iste og meget mere. Selv drikke med frisk frugt og grønt er perfekt til bubliq.

3/ Super nem betjening. Skru låget på flasken, sæt flasken på standen, og tilsæt kulsyre med et par tryk ved hjælp af det smarte Air-Charge system. Ikke noget med at skrue flasken på plads i maskinen som på de ‘gamle’ sodavandsmaskiner.

4/ Du skåner miljøet, og du slipper for de mange ture ned til supermarkedet for at købe engangsplastflasker. Dermed sparer du miljøet for en masse plastaffald. 

5/ Du sparer penge! Med en bubliq sodavandsmaskine kan du lave hjemmelavet danskvand for helt ned til 1,70 kr. pr. liter. Det er da en besparelse, der er til at mærke på budgetkontoen. 

Bubliq kulsyremaskine
bubliq kulsyremaskinen er udført i et moderne og stilrent design.

Tilsæt kulsyre i alle drikkevarer

Maskinen gør det altså nemt, hurtigt og billigt at lave brus i dine yndlingsdrikke. Med den patenterede bubliq-teknologi kan du super nemt og sikkert tilsætte kulsyre i alle typer af drikkevarer. Kulsyresystemets opbygning gør, at du kan tilsætte bobler i alle væsker, helt uden at det bruser over eller ødelægger maskinen.

Passer til alle kulsyrepatroner

Den unikke bubliq drink carbonator benytter sig af en smart universel tilslutning, og den passer derfor til kulsyrepatroner fra eksempelvis SodaStream og AGA. Men hos bubliq forhandler de kulsyrepatroner fra Nordic Soda, da deres kulsyre er danskproduceret og hele 30% billigere end de normale priser.

Vil du købe en bubliq sodavandsmaskine, så koster den fra 898 kr. uden kulsyrepatron – 998 kr. inkl. kulsyrepatron. KØB HER!