Syv gode julegaver til en pizza-elsker

En hjemmelavet pizza bagt på en udendørs pizzaovn lader sig ikke begrænse af årstiderne. Selv når kulden er på sit laveste udenfor, skræmmer det ikke ovnen fra at levere tårnhøje temperaturer, der skal til for den perfekte afbagning af den hjemmelavede pizza. Hvad enten du er nybegynder eller inkarneret pizza-fan, har vi her 7 forslag til den perfekte julegave – med alt fra pizzaovne til udstyr/tilbehør til at lave hjemmelavet pizza.

Ooni Koda 16
Ooni Koda 16 pizzaovn
Ooni Koda 16 pizzaovn er den optimale løsning, hvis du vil lave de ultimative hjemmelavede pizzaer på egen matrikel. Selv i de kolde vintermåneder kommer pizzaovnen op på de 4-500 grader, der skal til for at få den perfekte, sprøde afbagning af din pizza. Hvis du ikke synes, at de kolde vintermåneder kalder på pizza, kan Koda 16 også bruges til at lave glaseret skinke, lammekølle eller bage det perfekte brød til morgen- eller aftensbordet.
Vejl. Udsalgspris DKK 4459.

Ooni Infrarødt Termometer
Infrarødt termometer
Hemmeligheden bag en skøn pizza og skorpe er den rette temperatur på omkring 400 grader. Her kan du med snilde bruge det infrarøde termometer fra Ooni, der med sin laserstråle måler temperaturen i din pizzaovn.
Vejl. Udsalgspris DKK 299.

Ooni Pizza Turning Peel
Ooni pizza turning peel

Hvis du allerede har en pizzaovn i hjemmet, men kommer lidt til kort på tilbehør, så er det et ”turning peel” fra Ooni, du bør prioritere. For at få den perfekt afbagning og den leopardplettede skorpe, skal pizzaen roteres i pizzaovnen. Med et turning peel får du en hjælpende hånd – som med lethed skaber en jævn afbagning af hele pizzaen.
Vejl. Udsalgspris DKK 449.

Ooni Stack
Ooni Stack

Moderne madlavning handler ikke kun om smag, men også om overblik og forberedelse. Med glas beholderne som kan stables -Ooni Stack- kan du nemt opbevare forskellige ingredienser og/eller hæve dejen i individuelle glas. Stack- sættet fra Ooni inkluderer tre glas beholdere, med en praktisk stabel funktion og kan komme i opvaskemaskinen.
Vejl. Udsalgspris DKK 299.

Ooni støbejerns pande
Ooni støbejernspande

Ønsker du at bruge pizzaovnen til andet end pizza, så kan en pande i støbejern gøre dette muligt. Her kan du med snilde tilberede skaldyr, grøntsager eller kødretter. Et aftageligt håndtag gør det nemt, at du kan tage panden ud af ovnen uden frygt for brandmærker. Panden i støbejern kan bruges i en pizzaovn, såvel som normal ovn eller over åben ild. Inspiration til opskrifter findes her: Ooni opskrifter.
Vejl. Udsalgspris DKK
299.

Ooni Pizza Topping Station
Ooni pizza topping station

Pizza Topping Station – den ultimative forberedelsesstation, hvis du vil føle dig som en ægte pizzaiolo. Når du har kastet din pizzadej til den perfekte form, har du her alle ingredienser lige ved hånden i denne opdelte topping station. Det sikrer dig en effektiv forberedelse af pizzaen, så du er klar til at kaste kærlighed og opmærksomhed over
pizzaen, inden den skal serveres for gæsternes forventningsfulde maver.
Vejl. Udsalgspris DKK 899.

Ooni Modular Table
Ooni Modular Table
Til manden eller kvinden, der har alt – eller bare mangler et bord til sin pizzaovn. Hvis du allerede har udstyret til at lave de perfekte pizzaer, så mangler du måske bare det perfekte pizzabord. Med Pizzabordet Ooni Modular Table har du plads til ovnen på toppen, gassen forneden og topping udstyr på siden. Den komplette pizzaoplevelse og en overskuelig madlavningsproces med det hele lige ved hånden.
Vejl. Udsalgspris DKK 1.859.

Hvis du mangler mere inspiration til juleønsker, gaveidéer eller opskrifter,
kan du finde inspiration på Ooni ́s hjemmeside.

Ooni