Gave til mors dag

Mors Dag nærmer sig. Inden den 10. maj skal du finde på noget af glæde din mor med. Her er 3 idéer til gode gaver, du kan købe.

Collageplakater fra Plakattrykkeren.dk

1: Unikke collageplakater med jeres bedste minder
Personlige gaver er bare altid de bedste, og her har vi fundet en virkelig fed ting, du kan købe til mors dag. Det er de meget populære collageplakater fra Plakattrykkeren. Her samles jeres bedste billeder på en flot plakat – lige til at hænge hjemme i stuen hos din mor.

Lige nu er der 20 procent rabat på flere af plakaterne. Leveringen sker på max et par dage med GLS. Priserne afhænger af størrelsen på plakaten.

KLIK HER FOR AT SE DE FLOTTE FOTOCOLLAGER!

2: Hyggetæppe med indbyggede ærmer og lommer

Det her bløde og varmende fleecetæppe med ærmer er lige, hvad din mor har brug for til hyggestunderne i stuen eller soveværelset. Det er et ‘must have’ for enhver, der virkelig elsker at hygge, og så kan man bruge lommerne til enten at opbevare snacks eller fjernbetjeningen i.

Det her er nok den mest hyggelige gave, du kan købe til din mor på Mors Dag. Det koster kun 249 kr.

KLIK HER FOR AT SE MERE TIL DET SMARTE TÆPPE!

Zenkuru® Sammenklappeligt Fodbad med Massage og Varme

3: Zenkuru sammenklappeligt fodbad med massage og varme

Efter en hel dags faren omkring føles fødderne tit både trætte og ømme. Du vil egentlig gerne forkæle fusserne med en spabehandling, men hvem har tid til at løbe afsted efter det hele tiden? Sådan har din mor det garanteret også. Med det her sammenklappelige Zenkuru fodbad fikses et luksuriøst spabad til trætte fødder nemt og hurtigt – kvik fødderne op med IR-varme, vibration og masserende luftbobler!

Så hvis du vil forkæle din mor rigtig meget, så kan du købe det her lækre fodbad til hende. Prisen er kun 369 kr.

KLIK HER FOR AT SE MERE TIL DET SMARTE FODBAD!

Du kan også KLIKKE HER for at komme til vores venner fra Coolstuff, hvor de har mange flere spændende idéer til mors dag gaver!

Reklame: