Foto: Mikkel Laumann Photography

Attention player’s og gentlemen – til trods for mit fattige testosteron og mine manglefulde biceps forsøger jeg mig alligevel med at viderebringe lidt information inden for træningsverdenen. For at få jeres opmærksomhed skal jeg nok prøve at smide lidt pæne billeder på nogle af artiklerne her på Mandesiden.dk.

Lad os starte med at snakke om numser, for lige så vel som I elsker en kvinde med en god bagdel, lige så vel kan de fleste kvinder godt lide en god røv på fyren.

Bagdelen består at tre muskler: Gluteus minimus, gluteus medimus og gluteus maximus, som er den største af de tre muskler. Ud over at have en tiltrækkende effekt, bidrager de også til forbedring af kropsholdning, lindring af nedre ryg, hofte og knæ smerter.

Gluteus maximus er i stand til at generere en enorm mængde kraft, som bidrager til forbedring af eksplosivitet, acceleration og hastighed, som kan bruges til at springe højere, cykle hurtigere, løbe stærkere og meget mere. Så undervurder ikke træning af dine glutes – Johnny Bravo-looket er yt.

Hvis du gerne vil vide mere om glutes eller få inspiration til træningen, så tjek Bret Contreras Aka The Glute Guys hjemmeside ud.

BretContreras.com

Reklame:

Nina Nielsen er Mandesidens fitness-blogger, som vil lære dig en masse om træning, kost osv. Læs mere om Nina HER eller HER!

Her får du et par billeder fra Ninas interessante Instagram-profil:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af N I N Λ (@nina__nielsen) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af N I N Λ (@nina__nielsen) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af N I N Λ (@nina__nielsen) den

Annonce:

Reklame: