Reklame:


Olsen Bandens bil

‘Skide godt Egon.’ Det er en sætning, de fleste danskere kender, og næsten lige så mange kan huske den bil, den sætning så ofte er blevet sagt i. Bilen, der altid tørster efter benzin. Nemlig Bennys bil, som du nu kan købe!

Egons klud, Yvonnes farverige kjoler og den velkendte grå bowlerhat. Det er alle sammen effekter, du netop nu har mulighed for at genopleve på Olsen Bande-museet, som er blevet skabt ude i Nordisk Films haller.

Her kan du også finde Bennys bil, en Chevrolet Impala. En bil, der har fragtet Danmarks nok mest populære og folkekære trio til og fra flere af deres million-kup.

Fortsætter efter reklameblokken:

Bilen står 43-årige Kasper fra Stege på Møen bag. Han har i sin tid fundet den, restaureret den og solgt den til Nordisk Films museum.

Men..

Reklame:

Det er ikke den helt rigtige bil. Det er ikke lige netop den, der er blevet brugt i Olsen Bande-filmene. Det er nemlig en Chevrolet Bel Air. Og det originale køretøj, der blev brugt i filmene, ejer Kasper Christensen, der er kæmpe Olsen Bande-fan, nemlig selv. I hvert fald lidt endnu. For han har netop sat sin Chevrolet Bel Air fra 1959 til salg på DBA. Det skriver DBA Guide.

En bil, der er så meget historie i og nostalgi forbundet med. En bil, Kasper har ofret blod, sved og overtagelsesevner på at få fat i og få “tryllet om” til den bil, han i dag har til salg.

I videoen kan du få hele historien om den kendte bil:

Reklame: