Try Hard serie

’Try Hard’ er navnet på den helt nye Viaplay Original-serie, som sætter fokus på Counter-Strike, der i dag spilles af unge over hele verden og er blevet et millionforetagende. Serien er skabt af Anders Morgenthaler i samarbejde med forfatter og skuespiller Allan Hyde bl.a. kendt fra True Blood. ’Try Hard’ får premiere på Viaplay i efteråret 2020.

’Try Hard’ er en komedieserie, som følger en gruppe unge mennesker, der forsøger at få det helt store gennembrud i den professionelle gamer-verden.

Den 24-årige Sebastian, spillet af Ari Alexander (b.la. Kendt fra ’Badehotellet’ og ’Doggystyle’), bor stadig hjemme; er doven og bruger alt sin tid på at spille Counter-Strike. Når han en sjælden gang imellem bevæger sig udenfor sit værelse, går turen til den lokale internetcafe, hvor Sebastian ”arbejder” og hænger ud med barndomsvennen Henrik og de tre andre gamere Toke, Kasim og den lidt ældre Gustav.

LÆS OGSÅ: Astralis-stjerne holder stress-pause

Vennerne spilles af Patrick Hansen, Niclas Kølpin (’Sommeren 92’, ’Dan Dream’, Sygeplejeskolen’), Mohammed Djeziri (’Krudttønden’) og Alexander Magnússon (’Jeg er William’).

Da Sebastians forældre får nok af sønnens sløvhed og smider ham ud hjemmefra, er han tvunget til at finde en måde at tjene penge på, så han kan forsørge sig selv. Men Sebastian har ingen uddannelse eller store kvalifikationer, og det eneste han virkelig går op i og brænder for er Counter-Strike. Problemet er bare, at der intet Counter-Strike-hold er i byen, og Sebastian har ingen forbindelser til det professionelle spillefælleskab. Derfor bliver han nødt til at starte sit eget hold og forsøger sig med bedstevennen Henrik og de tre venner fra internetcafeen.

Try Hard serie

Forude venter mange udfordringer, og spørgsmålet er om teamet af dovne amatør-gamere overhovedet vil få et ben til jorden i den hårde, konkurrenceprægede gaming-verden? Eller om de for evigt vil leve et trist og uinspireret liv i byen Boring, Danmark?

Reklame:

”Anders Morgenthaler er en af de dygtigste danske historiefortællere, og vi glæder os derfor til samarbejdet. Med ’Try Hard’ ønsker vi at sætte fokus på gaming, og at fortælle historien om en verden og en drøm, som er meget virkelig for mange unge mennesker i dag, men som deres forældre måske ikke altid helt forstår, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

‘Try Hard’ produceres af New Creation og er et samarbejde melllem Anders Morgenthaler (‘Mugge og vejfesten’, ‘Wulffmorgenthaler,’ ‘Pandaerne’) og Allan Hyde, forfatter og skuespiller (‘True blood’ og ‘Gidseltagningen’.)

’Try Hard’ består af otte episoder og får premiere på Viaplay i efteråret 2020.

Annonce:

Reklame: