’Den som dræber – fanget af mørket’ sæson 3
’Den som dræber – fanget af mørket’ sæson 3

Natalie Madueño vender endnu engang tilbage som profileren Louise Bergstein i tredje sæson af ’Den som dræber – fanget af mørket’.

I denne sæson jagter hun sandheden bag en række bestialske drab, og det bliver uundgåeligt for hende at opsøge et personligt mørke fyldt med gamle traumer. Natalie Madueño spiller overfor Simon Sears i rollen som efterforskningslederen Frederik Havgaard. ’Den som dræber – fanget af mørket’ er produceret af Miso Film til Viaplay og forventes at få premiere på Viaplay i foråret 2023.

Da et midaldrende par bliver fundet brutalt myrdet foran deres hjem, starter en hektisk efterforskning efter deres morder. Louise Bergstein (Natalie Madueño), som er psykolog med speciale i profilering af gerningsmænd, træder endnu engang til med sin ekspertise, denne gang for at assistere efterforskningsleder Frederik Havgaard (Simon Sears). På trods af at Louise lider af angst efter sin seneste drabssag, er hun fast besluttet på at forblive en del af teamet hos politiet. Sammen med Frederik indleder hun jagten på morderen, som viser sig at være en desperat ung mand med flere mørke hemmeligheder på samvittigheden. Men fortiden indhenter altid én i sidste ende – en sandhed som Louise også selv må erkende, da hun bliver konfronteret af et personligt mørke.

– I sidste sæson var Louise igennem en traumatisk oplevelse, og i denne sæson mærker hun for alvor eftervirkningerne af det. Det er en meget mere sårbar og mere menneskelig udgave af Louise, vi får at se denne gang, der må konfrontere sine egne indre dæmoner og sin fortid. Faktisk i en sådan grad, at hun må tage stilling til, hvordan hun vil leve livet fremover, siger Natalie Madueño om udviklingen af Louises karakter i denne sæson.

’Den som dræber – fanget af mørket’ sæson 3 følger op på sæson 1, der havde premiere på Viaplay i foråret 2019 og sæson 2, der havde premiere i foråret 2021. I begge sæsoner har Natalie Madueño indtaget rollen som Louise Bergstein, der har skullet hjælpe med at opklare en række brutale mord, og også i denne sæson står hun overfor markante udfordringer i sit arbejde som profiler for politiet.

Herunder kan du se traileren for sæson 2:

– Tredje sæson af ’Den som dræber – fanget i mørket’ tager for alvor titlen til nye højder, da Louise selv bliver presset ind i et mørke, der kræver, at hun ser sine egne traumer i øjnene for at komme ud på den anden side og finde en ny ro i sit liv. Samtidig tager handlingen en overraskende drejning, da der midt i sæsonen sker noget helt uventet, som jeg ikke kan løfte sløret for. Jeg glæder mig så meget til at dele den nye sæson med seerne. En sæson, hvor intet er, som det ser ud, og som er fyldt med hemmeligheder, der skal afdækkes, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Reklame:

Ina Bruhn er hovedforfatter bag ’Den som dræber – fanget af mørket’ 3, og Mads Kamp Thulstrup er konceptuerende instruktør (Bedrag, Og det var Danmark). Serien er produceret af Miso Film med producer Peter Bose, Jonas Allen og Caroline Schlüter. Executive Producer hos NENT Group er Dorte Fuglsang.

Annonce:

Reklame: