Bedste tv-serier til weekenden

Mangler du god underholdning til en weekend på sofaen? Vi har samlet tre fede serier, som du bør kaste dig over, hvis du ikke allerede har været der.

Your Honor (HBO)

Hvis du har set Breaking Bad, så kender du helt sikkert Bryan Cranston, der også spiller hovedperson i Your Honor. Og præcis som i Breaking Bad presses Bryan Cranston også ud i grænselandet for, hvad der er rigtig og forkert i denne dramatiske serie.

Hunter Doohan spiller i serien Your Honor, sønnen Adam Desiato, mens Bryan Cranston har fået hovedrollen som dommeren, Michael Desiato.

Serien kickstartes en sen eftermiddag, da karakteren Michael Desiato (spillet af Bryan Cranston) kommer hjem fra arbejde og finder ud af, at hans søn har kørt en anden dreng ihjel, men i panik er stukket af fra gerningsstedet.

Bryan Cranston spiller i denne serie dommer, og indstiller sig først på at overdrage sin søn i politiets varetægt, indtil han opdager, at drengen, der er blevet kørt ned, er en rå mafiaboss’ yngste søn. Nu gør Michael alt, hvad han kan for at udnytte sin viden om retssystemet til at fjerne fokus og beviser, der kan fælde sønnen.

The Sinner (Netflix)

The Sinner er en krimiserie, der følger politimanden Harry Ambrose, spillet af Bill Pullman. Harry er dedikeret i sin jagt på sandheden i jobbet, men i privatlivet smuldrer livet imellem hænderne på den garvede politimand.

I første sæson søger Harry Ambrose svar på, hvorfor en velfungerende mor pludselig ved højlys dag ender med at stikke en mand ihjel på stranden foran sin egen og andres familier. Jagten på sandheden er det, der driver vores hovedperson, og han går hele vejen for at få fat i den.

Friheden (Viaplay)

Serien Friheden er en dansk satsning fra Viaplays side. Vi bliver inviteret ind i et nyt og alligevel velkendt univers. Vi følger Lene Maria Christensen og Lars Ranthe, der i serien spiller hovedrollerne som Nina og Erik.

Reklame:

De er to tidligere storsvindlere, der har sluppet det vilde liv for et ’normalt’ parcelhusliv, men pludselig bliver livet for kedeligt for de to, og de starter op på det velkendte dobbeltliv i jagten på at redde deres ægteskab. Det her er et moderne bud på den klassiske Olsen-banden-fortælling, og det er alt andet end kedeligt.

Annonce:

Reklame: