Liv Mjönes og andre stærke navne i Viaplays internationale thriller ’The Holiday’

Syv dage, tre familier, en luksusferie på Malta – og en morder. Der bliver problemer i paradis i Viaplays nye internationale Originalserie ’The Holiday’. Serien er baseret på bestseller-forfatteren T.M. Logans bog af samme navn og har stærke navne på rollelisten, herunder Guldbagge-nominerede Liv Mjönes. ’The Holiday’ har eksklusiv premiere på Viaplay til efteråret.

For Kate (Jill Halfpenny) var det den perfekte måde at fejre sin 40-års fødselsdag på – en tur til Malta med de nærmeste venner og deres familier. Men den idylliske ferie bliver hurtigt vendt på hovedet, da Kate opdager en mystisk besked på sin mand Seans (Owen McDonnell) telefon, som tyder på, at han har en affære med en af hendes veninder. Hun forsøger, i den kvalmende Middelhavs-varme, at finde frem til sandheden, men indser for sent, at indsatsen er højere, end hun havde kunnet forestillet sig – og at nogen er klar til at dræbe for at holde hemmeligheden skjult.

Den svenske skuespiller Liv Mjönes (Kiss me, Advokaten) spiller Jenny, den smukke hjemmegående, der tidligere har datet Kates mand, og som stadig står ham nær. Hun havner hurtigt på Kates radar som en af de kvinder, hun mistænker for at have en affære med manden.

”Det har været utroligt sjovt at spille Jenny i denne serie, der har alt, hvad en neglebidende thriller skal have – intriger, hurtige vendinger og spænding. Og at få lov til at arbejde sammen med Laura Way har været fantastisk og noget af det sjoveste, jeg har været med til”, siger Liv Mjönes.

Ud over Jill Halfpenny (Death in Paradise) og Liv Mjönes (Kiss me, All Inclusive) ses blandt andre Owen McDonnell (Killing Eve), Aidan McArdle (Sens8), Siobhan Hewlett (The Syndicate) og Cat Simmons (Killing Eve) i rollerne.

”Med en utrolig stærk rollebesætning og et ligeså stærkt team bag kameraet reflekterer ’The Holiday’ præcis det internationale indhold, vi vil investere i for at fortsætte med at bevæge os ind på det globale marked. Det er med stor glæde, at vi snart kan præsentere denne fantastiske serie for vores seere”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos Nordic Entertainment Group.

‘The Holiday’ er en samproduktion mellem NENT Studios UK, Projector Pictures, Clapperboard Studios og Night Train Media. Manuskriptforfattere er Michael Crompton (Silent Witness, Safe House) og Executive Producers er Dave Clark fra NENT Studios UK, Rachel Gesua og Trevor Eve fra Projector Pictures, Mike Benson fra Clapperboard Studios og Herbert Kloiber og Olivia Pahl fra Night Train Media.

’The Holiday’ består af fire episoder på 60 minutter og har premiere på alle Viaplays markeder senere på året.

Reklame:

Annonce:

Reklame: