Druk på Blockbuster

I julen bliver det muligt at se årets mest succesfulde danske film hjemme i stuen. Fra første juledag kan ’Druk’ ses via Blockbuster.

Thomas Vinterbergs ’Druk’ har netop ryddet bordet ved årets European Film Awards, hvor den vandt prisen for både bedste film, bedste instruktør, bedste manuskript og bedste skuespiller. Mere end 800.000 danskere har allerede set ’Druk’ i biografen, og fra den 25. december kan ’Druk’ købes hos Blockbuster og nydes i juledagene. Fra slutningen af januar kan man desuden leje filmen.

Om Druk
Fire gymnasielærere og venner spillet af Mads Mikkelsen, Lars Ranthe, Magnus Millang og Thomas Bo Larsen beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige.

Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser.

Druk er instrueret af Thomas Vinterberg og er et morsomt, rørende, livsbekræftende og tankevækkende drama om venskab, frihed, kærlighed – og alkohol.

Druk

Annonce:

Reklame: