Try Hard Counter-Strike

Nu løfter Viaplay sløret for den officielle trailer for komedieserien ’Try Hard’ af Anders Morgenthaler og Allan Hyde, hvor vi følger en gruppe unge drenges forsøg på at få det helt store gennembrud i den professionelle gamer-verden.

Nu er der ikke længe til, at komedieserien ’Try Hard’ med Ari Alexander i hovedrollen kan ses på Viaplay. Men kan man ikke vente til den 16. maj, hvor serien har premiere, kan man i dag få et lille sneak peek indenfor i Anders Morgenthalers humoristiske univers.

I ’Try Hard’ følger vi den 23-årige Sebastian, spillet af Ari Alexander, der stadig bor hjemme, er arbejdsløs og bruger alt sin tid på at spille Counter-Strike. Det eneste han drømmer om, er at blive professionel gamer. Men hans forældre deler ikke hans begejstring og kræver, at Sebastian opgiver sin drøm og i stedet får sig en uddannelse eller begynder at tjene nogle penge.

Der er ikke noget Counter-Strike-hold i byen, og Sebastian har ingen forbindelser til det professionelle spil-fælleskab. Men han giver ikke op! Sebastian beslutter sig for at samle sit eget hold for at komme sin drøm nærmere, og således starter hans og vennernes vilde rejse mod at blive professionelle gamere.

Udover Ari Alexander i hovedrollen (’Alfa’, ’Doggystyle’) spilles vennerne af Patrick A. Hansen, Niclas Vessel Kølpin (’Sommeren 92’, ’Dan Dream’, Sygeplejeskolen’), Mohamed Djeziri (’Krudttønden’) og Alexander Magnússon (’Jeg er William’). Desuden medvirker Sarah Boberg, Ditte Hansen, Gerda Lie Kaas m.fl.

Try Hard Counter-Strike

’Try Hard’ produceres af New Creations og er et samarbejde mellem Anders Morgenthaler (’Ustyrligt’, ’Mugge og Vejfesten’, ’Wulffmorgenthaler’, ’Pandaerne’) og Allan Hyde, forfatter og skuespiller (’Cold Hawaii’ og ’Perfekte Steder’).

New Creations har på produktionen af ’Try Hard’ samarbejdet med de bæredygtige konsulenter Jordnær Creative og er på denne måde lykkedes med næsten at halvere seriens klimaaftryk.

Reklame:

’Try Hard’ består af otte episoder og får premiere på Viaplay den 16 maj. Alle otte afsnit bliver tilgængelige på én gang.

 

Annonce:

Reklame: