Robinson Ekspeditionen 2021
Foto: Janus Nielsen / Robinson Ekspeditionen 2021

Inden længe skriver kalenderen 6. september, og her er det endnu engang blevet tid til, at Jakob Kjeldbjerg råber SÆT I GANG, når Robinson Ekspeditionen endelig vender tilbage.

Det er 22. gang, at 22 danskere tager afsted på deres livs eventyr. De er blevet særligt udvalgt blandt tusinde ansøgere til at prøve kræfter med nyt og uprøvet land.

Efter et årti på Filippinerne er lokationen nemlig skiftet ud med Den Dominikanske Republik midt i det Caribiske Hav.

– Vi fik en unik chance for at prøve noget nyt, og da både klimaet i optageperioden samt infrastrukturen, matchede vores behov, blev det Den Dominikanske Republik, siger Kenneth Kristensen, der er programdirektør hos NENT Group, og fortsætter:

– Vi har været meget glade for den nye lokation, der har givet denne sæson noget særligt, da der også er større rigdom af naturlige fødevarer og flere fisk i havet, som deltagerne kan fange.

Deltagerne kommer til at kæmpe med og mod naturen, sig selv og hinanden. Sulten vil tære på deres kræfter, sind og overskud og savnet til dem derhjemme vil gøre livet i den barske natur ekstra hårdt.

Alle har de ét mål: At blive den deltager, der udspiller alle de andre – og står alene tilbage med trofæet i hånden og en halv million kroner på lommen.

Der er garanti for masser af spænding, dramatik, intriger og underholdning, når Danmarks stærkeste realityprogram er tilbage 6. september på Viaplay og TV3 klokken 20.00.

Reklame:

Dertil er der kun én ting tilbage at sige: I år bliver det endnu vildere!

Herunder kan du se billeder af alle de kvindelige deltagere:

Annonce:

Reklame: