Reklame:


Paradise nye værter

Når den tredje sæson af Paradise forventeligt løber over skærmen senere i 2023, venter der seerne lidt af en overraskelse.

For her vil Olivia Salo, der fik sin debut som Paradise-vært i sæson 18, endnu en gang vende tilbage til skærmen, mens hun ligeledes får selskab af en anden ganske velkendt kvinde.

Rikke Gøransson, der sidste gang var vært for Paradise Hotel i sæson 17, skal nemlig nu, sammen med Olivia Salo, styre slagets gang, når de begge indtager rollerne som værter i de luksuriøse omgivelser i solrige Mexico.

Fortsætter efter reklameblokken:


– Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor hjerteligt meget jeg glæder mig til at kunne byde en række spændte og håbefulde gæster velkommen til smukke Paradise og deres livs eventyr. Det bliver intet mindre end magisk. Ikke mindst, fordi jeg endelig ikke er den eneste uden en partner. At skulle lede spillets gang sammen med superseje Olivia Salo, er så spændende, og en af grundende til, at jeg vender tilbage, siger Rikke Gøransson.

– De første tre sæsoner, hvor jeg har været med som vært, har været superfede, og jeg glæder mig helt vanvittigt til, at jeg nu skal stå i front sammen med Rikke. Jeg har set op til Rikke og Rikkes fantastiske arbejde i mange år, så at stå i spidsen med en så fantastisk, talentfuld og varmt menneske, det er mig en kæmpe ære, siger Olivia Salo.

Paradise nye værter

Der er lagt i kakkelovnen til endnu en sæson fyldt med venskab, kærlighed, humor og ikke mindst drama, fest og farver når Olivia Salo sammen med Rikke Gøransson åbner porten til det luksuriøse resort i Mexico og byder velkommen til den tredje sæson af Paradise.

– Paradise er et format i konstant udvikling, og særligt hen over de seneste fire sæsoner af henholdsvis Paradise Hotel og Paradise har vi haft mulighed for at lave en række nye tiltag, så vi glæder os meget over, at vi nu ikke kun kan tilbyde vores seere denne nye, spændende værtskonstellation, men også afsløre, at vi har mange flere overraskelser i støbeskeen, siger programdirektør Kenneth Kristensen.

Den tredje sæson af Paradise forventes at få premiere på Viaplay senere i 2023.

Reklame:

Paradise nye værter

Reklamelink:
Elsker du fede gadgets og sejt tech? Så klik her og besøg Coolshop!