Paradise Hotel sæson 18

Når kalenderen siger 21. september, åbner Olivia Salo og Emil Olsen for allerførste gang dørene til de luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel ved den mexicanske Stillehavskyst på Viaplay. Og det går bestemt ikke stille for sig, når de to nye værter lover gæsterne en femstjernet charterferie, som de aldrig vil glemme.

Paradise Hotel er tilbage! Rikke Gøransson har overladt nøglerne til hotellet til Emil Olsen og Olivia Salo, og den 21. september tjekker 10 unge singler atter ind på luksushotellet i Mexico og gør klar til deres livs eventyr – og i år er det et kuld helt nye ansigter, som satser alt i kampen om den halve million kroner.

Nye værter. Nye flirts. Samme hotel. Kærligheden blomstrer lynhurtigt på hotellet i denne 18. sæson. Og selvom kvinderne fra start tager teten og styrer løjerne på hotellet, så forstår særligt én af fyrene at holde pigerne tæt, så der altid er en backup, hvis uheldet skulle være ude. Men som med så meget andet på Paradise Hotel er der ikke én enkelt strategi, der kan tage dig hele vejen til finalen.

Sød musik opstår mellem flere af parrene, men venskaber bliver hurtigt til fjendskaber i en sæson, som byder på masser af tårer, gode grin, kærlighed, intenst drama og ikke mindst parceremonier, som slet ikke forløber, som vi er vant til; for gæsterne i sæson 18 er fulde af overraskelser.

Den femstjernede charterferie på Paradise Hotel tager sin begyndelse den 21. september på Viaplay.

Paradise Hotel sæson 18 – startcast:

Stine, 19 år. Instagram: @Noratvedenthomsen

Signe, 23 år. Instagram: @Siiiiiigne

Reklame:

Sille, 23 år. Instagram: @sillenimholm

Yazmin, 19 år. Instagram: @yazminpapaleo

Camilla, 26 år. Instagram: @camillastormh

Chris, 24 år. Instagram: @Chrisdionhansen

Andreas, 22 år. Instagram: Andreaszrene

Emil, 24 år. Instagram: @Emilthers

David, 23 år. Instagram: @Davidjarsbo

Patrick H, 19 år. Instagram: @Patrick_holsøe

Annonce:

Reklame: