Den som dræber – Fanget af mørket sæson 4

Natalie Madueño, som spiller den erfarne profiler Louise Bergstein, og Simon Sears, som spiller efterforskeren Frederik Havgaard, er begge tilbage, når fjerde sæson af Den som dræber – Fanget af mørket lander på Viaplay.

Sæson 3 af ’Den som dræber – Fanget af mørket’, som lige nu kan ses på Viaplay, er den mest sete serie på premieredagen nogensinde på Viaplay, og derfor glæder det også hovedpersonen, at seerne kan se frem til endnu en spændende sæson.

– Det er for det første virkelig dejligt, at seerne er så glade for serien. Og så er det en skøn produktion at være på, så det er rigtig fedt, at Viaplay synes, at vi skal lave en sæson mere, siger Natalie Madueño, hvis rolle som Louise Bergstein har været gennemgående i alle fire sæsoner.

Men i den kommende sæson kommer vi også tættere på efterforsker Frederik Havgaard (Simon Sears).

– Jeg elsker at spille Frederik, han har en stor umiddelbarhed, som gør, at man altid kan finde en masse nye nuancer at spille. Han lægger sin stolthed til side undervejs og er mere modtagelig for gode råd, siger Simon Sears.

Louise og Frederik bliver for alvor sat på prøve, da de igen står overfor at skulle opklare en alvorlig forbrydelse, da et ungt bandemedlem bliver løsladt og efterfølgende likvideret. For mordet bliver nemlig begyndelsen på en spektakulær mordgåde, der ikke bare forgrener sig til hele Øresundsregionen, men også undersøger, hvornår forbrydere reelt har udstået deres straf og om menneskets jagt på retfærdighed kan gå for vidt.

– Jeg er så stolt af, at vi kan se frem til endnu en sæson af Den som dræber – Fanget af mørket. Serien er en kæmpe succes på Viaplay og samtlige sæsoner er så spændende og velskrevne. Derfor skal man glæde sig til et brag af en fjerde sæson, hvor man kommer endnu tættere på Louise og Frederik, som for alvor bliver sat på deres livs prøve i jagten på en forræderisk morder, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos Viaplay Group.

Sæson 4 følger op på de tidligere sæsoner, som havde premiere på Viaplay i henholdsvis 2019, 2021 og sæson 3, som fik premiere i begyndelsen af 2022. Sæson 4 forventes at få premiere i løbet af 2024.

Reklame:

Annonce:

Reklame: