Spillefilmen Camino

Viaplays første danske spillefilm CAMINO, som er skrevet og instrueret af Birgitte Stærmose, får premiere den 5. april.

Her blændes der nemlig op for et humoristiske drama, som skildrer et kompliceret forhold mellem far og datter, som for alvor bliver sat på prøve, da de efter morens død vælger at opfylde hendes sidste ønske, nemlig at gå Caminoen sammen i Spaniens bagende sol.

CAMINO er en ærlig og til tider barsk fortælling om Regitze (Danica Curcic), som er i begyndelsen af 30erne. Hun er arbejdsløs, har ingen kæreste og ingen børn. Hun er ordblind og opvokset i et akademisk hjem, men har aldrig følt sig helt accepteret, som den hun er. Da hendes mor dør, befinder Regitze sig et helt nyt sted i sit liv. Hun er nemlig blevet gravid, hvilket åbner op for nogle helt nye og ukendte tanker om fremtiden. Samtidig kæmper hun med forholdet til sin far (Lars Brygmann), som hun ikke har talt med i en længere periode.

CAMINO får premiere på Viaplay den 5. april.

Rollelisten til CAMINO byder på etablerede navne. I de centrale roller ses Danica Curcic (’Stille Hjerte’, ’Kastanjemanden’, ‘Undtagelsen’), Lars Brygmann (‘Fædre & Mødre’, ’Retfærdighedens Ryttere’, ’Den tid på året’), Kristian Halken (’Lykkelige omstændigheder’, ’Borgen’, ‘Badehotellet’), Katrine Greis- Rosenthal (’Lykke-Per’, ‘Fædre & Mødre’, ’Smagen af sult’), Christian Rubeck (’Then You Run’, ’Mellem os’) og spanske Iñaki Ardanaz (’Paraíso’, ’Cómo conocí a tu padre’).

Spillefilmen Camino

Annonce:

Reklame: