Spider-man på Viaplay

Forbered dig på et vaskeægte superhelte-marathon på Viaplay. Fredag den 15. maj bliver alle syv Spider-Man film tilgængelige – og som den eneste streamingtjeneste i Norden, viser Viaplay helt eksklusivt den seneste film i rækken Spider-Man: Far From Home. Et marathon med samtlige syv Spider-Man titler vil tage intet mindre end 15 timer og 27 minutter.

Marvel-superhelten Spider-Man, skabt af Stan Lee og Steve Ditko, debuterede i den amerikanske tegneserie Amazing Fantasy #15 i august 1962 og er siden blevet en af de mest indbringende film-franchises i verden. Fra fredag den 15. maj kan alle syv Spider-Man film ses eksklusivt på Viaplay – inklusiv den seneste film Spider-Man: Far From Home, som indtjente over 1,1 milliarder dollars og var den femtestørste filmsucces i verden i 2019.

Spider-Man handler om den forældreløse Peter Benjamin Parker, som er født i Queens i New York. Han opfostres af sin onkel Ben og sin tante Mary. Ved et tilfælde bliver Peter bidt af en radioaktiv edderkop, som ved et uheld er blevet bestrålet af en partikelaccelerator.

Biddet forandrer Peters genetik, og giver ham overmenneskelige kræfter der minder om edderkoppens evner: Utrolig styrke og bevægelighed, smidighed, evnen til at klæbe sig fast til overflader og – mest utroligt af alt – en sjette sans, der advarer ham, når der er fare på færde. Peter inspireres af sin onkel Ben, der på et tidspunkt fortæller ham, at ”med store kræfter følger et stort ansvar”, og han begiver sig ud i New York for at beskytte indbyggerne mod røvere, indbrudstyve og senere superskurke som Doktor Octopus, Vulture, Electro, Sandman og Green Goblin – alt sammen imens han forsøger at vinde Mary Jane Watsons hjerte, som han er hemmeligt forelsket i.

Spider-man på Viaplay

Det var Tobey Maguire, der indtog hovedrollen i de første tre Spider-Man film (2002 – 2007), mens Andrew Garfield overtog stafetten i rebooten The Amazing Spider-Man (2012) og The Amazing Spider-Man 2 (2014). I de seneste to film Spider-Man: Homecoming (2017) og Spider-Man: Far From Home (2019) er rollen blevet spillet af Tom Holland, som har høstet stor ros fra anmelderne for sin rolle som Peter Parker. Samtlige syv Spider-Man film kan lige nu ses på Viaplay.

Spider-Man filmene er de seneste film i en lang række filmsamlinger på Viaplay, der for alvor inviterer til marathonstreaming. Af andre premium filmsamlinger på Viaplay kan nævnes: The James Bond Collection (24 film), Men in Black (fire film), The Hobbit (tre film), Bridget Jones’s Diary (tre film) og Jurassic Park (tre film).

Annonce:

Reklame: