Haaland Conquers England

Efter at have taget Premier League med storm i sin debutsæson, mødes den 22-årige Erling Haaland Liverpool og Danmarks legende Jan Mølby til en åben samtale om livet i toppen af ​​den globale sport og de engelske målscorerlister. Det eksklusive interview med Manchester City og Norges superstjerneangriber får premiere på Viaplay den 20. december kl. 19.00 og efterfølger Viaplays succesdokumentar ‘Haaland – Valget’, der skabte sportsoverskrifter i hele Europa denne sommer.

I interviewet taler Haaland og Mølby om nordmandens bemærkelsesværdige første måneder i Manchester City, hans forhold til manager Pep Guardiola og hans holdkammerater, samt de mange rekorder i Haalands sigte. De taler om Haalands drømme om FIFA World Cup, UEFA Champions League og sammenligningerne med den franske stjerne Kylian Mbappé. Men der reflekteres også fra Haalands side over hans hurtige rejse fra en lille by i Norge til at blive en af ​​verdens mest berømte spillere.

Under interviewet fortæller han også i interviewet, hvor godt han er faldet til i Manchester City:
‘Det har været godt. Jeg kan lide menneskerne, og jeg kan lide mit liv. Dem, der sagde, at jeg ikke ville passe ind, sagde det nok for at få noget opmærksomhed. Du skal ikke tænke over, hvad andre folk siger om dig, for du kan alligevel ikke kontrollere det. Jeg vidste, at jeg ville passe ind på et hold, der scorede mere end 100 mål året før – og med spillere som De Bruyne, Foden og alle de andre. Så jeg er ikke overrasket!’

Peter Nørrelund, Viaplay Group Sports Officer:
’Ingen i fodbold – især Premier League-forsvarere – vil glemme Erling Haalands Premier League start på karrieren i England. Viaplay har et unikt partnerskab med Citys nummer ni, der giver fans på ni markeder adgang til denne globale superstjerne. Vores seneste samarbejde er et overbevisende udstillingsvindue for Viaplays sportsjournalistik og en fantastisk måde at varme op til genstarten af Premier League den 26. december.’

I august annoncerede Erling Haaland og Viaplay et langsigtet, multi-marked partnerskab for spilleren til at spille med i eksklusivt Viaplay-indhold. Haaland er også Viaplay-ambassadør i alle europæiske lande, hvor Viaplay har rettigheder til Premier League-fodbold.

‘Haaland Conquers England’ kan ses på Viaplay fra tirsdag den 20. december kl. 19:00. Og der venter mere Haaland til de danske fodbold fans, når den norske målkonge og Manchester City tager imod Liverpool på hjemmebane i Carabao Cup, torsdag den 22. december kl. 19:00 på TV3+.

Både Haaland-programmet og Carabao Cup bliver den perfekte opvarmning til den traditionsrige Boxing Day, hvor nedenstående kampe sparkes i gang mandag den 26. december med studiestart fra kl. 12:30, og kampene spilles fra kl. 13:30 på Viaplay og SEE:

Brentford – Tottenham 13.30
Leicester – Newcastle 16.00
Crystal Palace – Fullham 16.00
Everton – Wolverhampton 16.00
Southampton – Brighton 16.00
Aston Villa – Liverpool 18.30
Arsenal – West Ham 21.00

Reklame:

Annonce:

Reklame: