Gran Turismo filmen

Racerfans verden over kan godt begynde at forberede sig på en actionpakket biografoplevelse, da den længe ventede filmatisering af det ikoniske bilspil “Gran Turismo” snart rammer det store lærred.

Klar til den ultimative raceroplevelse? Så gem datoen i kalenderen – den 17. august 2023 er dagen, hvor Gran Turismo-filmen endelig kommer til biograferne i Danmark. Efter måneders spændt venten er det nu snart tid til at tage plads i biografsædet.

I den spritnye trailer stjæler Jann Mardenborough billedet som en ung og talentfuld gamer med store drømme om at blive racerkører. Hans utrolige rejse begynder som en tilfældighed, da han deltager i en lokal simracing-turnering. Men Janns evner bag rattet imponerer den erfarne racerkører og teamleder, Danny Moore, som hurtigt opfanger potentialet i den unge stjerne. Det fører Jann ind i den vilde verden af professionel motorsport.

Med filmens visuelt betagende optagelser tages publikum med på en fed rejse rundt om kloden, hvor de unge racerkørere står over for udfordringer, der både er personlige og professionelle. Konkurrencen er benhård, og kampen om sejre er en rutsjebanetur, der sender adrenalinen i vejret.

Gran Turismo filmen

Gran Turismo-filmen har allerede fanget opmærksomheden hos både bilentusiaster og spilfans verden over. Med løfter om autentisk racing på det store lærred, har det visuelle team samarbejdet tæt med bilproducenter og raceeksperter for at skabe en gribende og realistisk oplevelse. Ved hjælp af den nyeste teknologi inden for special effects og med en stor lidenskab for racerbiler, bliver filmen en sand fornøjelse for øjet.

Så hvis du er vild med fart, adrenalin og en god historie, er Gran Turismo-filmen det oplagte valg for dig. Både hardcore racerfans og dem, der er nye til universet, vil blive opslugt af den episke fortælling om drømme, mod og viljestyrke.

Gran Turismo filmen

Hold øje med Mandesiden.dk for flere opdateringer om Gran Turismo-filmen. Indtil da kan du få et smugkig i den nye trailer nederst.

Glæd dig til den 17. august 2023!