Store Lars

Den 23. april skal seerne gøre sig klar til at lære ‘Store Lars’ at kende – for Lars Hjortshøj er træt af at være ‘Lille Lars’. Træt af småfjollede roller med et dumt skæg og skumle jobs; træt af at være en mand der er gået i stå midt i livet og aldrig har fået den respekt, han fortjener. Derfor kaster Lars sig nu ud i en række projekter i forsøget på at opnå virkelig anerkendelse.

I ‘Store Lars’ får kærligheden også sneget sig ind, da Lars møder skuespilleren Julie (Julie Agnete Vang), der driver et børneteater. Julie har besluttet sig for at få et barn med en donor, og Lars øjner chancen for, at han kan blive donoren og vinde Julies hjerte. På samme tid får Lars’ ambitioner om at blive ‘Store Lars’ rodet ham ud i en række håbløse projekter, og resultatet er, at han igen og igen havner i absurde og vanvittige situationer – i stedet for at se de muligheder, der er lige foran næsen på ham.

Ligesom komediehits som ‘Curb Your Enthusiasm’, ‘Klovn’ og ‘Undskyld, Norge’ er ‘Store Lars’ en serie, hvor grænsen mellem fiktion og virkelighed flyder ud, og hvor vi møder en række velkendte personligheder i en fiktiv version af sig selv. Ellen Hillingsø har rollen som Lars’ flamboyante ekskone Ellen, mens Martin Brygmann spiller Lars’ ven og nabo – den altid Fætter Højben-heldige Martin, hvis gode råd ikke altid er så gode.

Af andre navne, seerne kan glæde sig til at møde i ‘Store Lars’, kan nævnes Dejan Čukić, Preben Elkjær, Nikolaj Koppel, Lars Seier, Camilla Martin, Martin Jørgensen, Linda P, Rane Willerslev og Jan Gintberg.

’Store Lars’ produceres af Monday. Søren Frellesen, Maj Bovin og Lars Hjortshøj er hovedforfattere og Morten BH er instruktør.

‘Store Lars’ har premiere på Viaplay og TV3 torsdag den 23. april kl. 21.00.

Alle episoder frigives på Viaplay på én gang. På TV3 kan ’Store Lars’ ses hver torsdag kl. 21.00 fra den 23 april. Se den første trailer her:

Reklame:

Annonce:

Reklame: