YouSee lancerer YouTv

Umiddelbart efter sommerferien lancerer YouSee en helt ny streamingtjeneste, YouTv, hvor man i en enkel app nemt kan samle og blande ens fortrukne tv-kanaler og streamingtjenester.

”I dag foretrækker mange danskere at se deres underholdning via forskellige streaming-apps i stedet for en traditionel tv-pakke. Derfor har vi designet en fleksibel tv- og streamingtjeneste, YouTv, til netop disse brugere, som vi glæder os til at lancere efter sommeren,” fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

I YouTv vil man kunne vælge mellem stort set de samme tv-kanaler og streamingtjenester, som YouSee tilbyder i Bland Selv, og løbende skifte dem ud efter behov. YouTv vil dog tilbyde brugerne en endnu større grad af valgfrihed, og man vil kunne købe YouTv, uanset hvilken bredbåndsforbindelse man har.

”Det er første gang, det bliver muligt i Danmark, at man, lige meget hvor man bor eller opholder sig, blot skal downloade en app og herefter med det samme frit kan vælge mellem de mest foretrukne tv-kanaler og streamingtjenester samlet på en helt enkel og fleksibel måde.”

Selvom færre danskere vælger traditionelle tv-pakker, ser vi bestemt ikke mindre underholdning. Tværtimod er andelen af den tid, vi bruger på at se tv-indhold på mobiler, bærbare computere, tablets og tv-skærme stigende.

”Danskerne er førende i verden, når det gælder digital adfærd og streaming. Derfor er YouTv udviklet som en særskilt streamingtjeneste til de forbrugere, der ikke ønsker en traditionel tv-pakke, men gerne vil have let og fleksibel adgang til den samme underholdning udelukkende via mobiltelefon, smart-tv, chromecast eller lignende,” siger Jacob Mortensen.

Lanceres i betaversion – du kan være med!
YouSee lancerer efter sommerferien første version af YouTv. Man kan allerede nu skrive sig op på youtv.dk og blive en af de første til at prøve YouTv.

”Vi lancerer YouTv i en betaversion, fordi vi gerne vil inddrage brugerne så hurtigt som mulig. Vi har brug for brugernes feedback løbende og gerne tidligt i processen, så vi i samspil med dem kan tilpasse YouTv til deres behov,” siger Henrik Harder, direktør for YouTv.

Reklame:

Når YouTv lanceres, kan indholdet ses via chromecast, computer, smartphone og tablet og på længere sigt også på smart-tv samt Apple TV. Både køb af YouTv og efterfølgende kundeservice vil udelukkende foregå online.

Læs mere om den nye tv- og streamingtjeneste på youtv.dk.

Annonce:

Reklame: