Den som dræber sæson 3

Brutale mord og dræbende hemmeligheder venter os, når tredje sæson får premiere den 8. januar 2023. Serien er produceret til Viaplay Group af det danske produktionsselskab Miso Film.

Fortsætter efter reklamen:

Denne sæson går helt tæt på nogle af de allermørkeste forbrydelser, som et menneske kan begå. Og allerede i første afsnit bliver et midaldrende par fundet brutalt myrdet foran deres hjem. Herefter går en dramatisk jagt på morderen i gang. Louise Bergstein, som spilles af Natalie Madueño , vender igen tilbage som den erfarne profiler, og i denne sæson hjælper hun atter politiet med at finde frem til drabsmanden.

Simon Sears spiller den garvede efterforskningsleder Frederik Havgaard, som rækker ud til Louise for at få hendes syn på sagen. Sammen med Frederik indleder hun jagten på morderen, og det er som at åbne for Pandoras æske.

Men fortiden indhenter altid en, hvilket Louise også må sande, da traumerne fra hendes seneste drabssag stadig plager hende – og oveni det får hun et overraskende besøg, som for alvor tvinger hende til at se fortidens dæmoner i øjnene .

Fortsætter efter reklamen:

– Udover at vi går helt tæt på de mørkeste forbrydelser, som et menneske kan begå, så følger vi også de mennesker, som måske ikke altid fører kniven, men som kan være hovedårsagen til, at en forbrydelse sker. Så man kan glæde sig til en serie fuld af uhygge, dramatik og spænding, siger hovedforfatteren Ina Bruhn.

‘Den som dræber – Fanget af mørket’ sæson 3 følger op på sæson 1, der havde premiere på Viaplay i foråret 2019 og sæson 2, der havde premiere i foråret 2021.

På rollelisten ses flere etablerede danske navne. Natalie Madueño ( ‘Bedrag’, ‘The Rain’), Simon Sears (‘Herrens Veje’, ‘Riget’, ‘Shorta’.), Alex Høgh (‘Vikings’, The Viking – Narkokongens fald’), Clara Rosager (‘The Rain’, ‘2 Døgn’), Jacob Lohmann (‘Norskov’, ‘Bedrag’), Jesper Lohmann (‘Forbrydelsen’, ‘Mercur’, ‘Fredløs’), Thomas Hwan (‘Bedrag’, ‘Kastanjemanden’) .

Ina Bruhn (‘Dicte’, Okkuperet’) er hovedforfatter bag ‘Den som dræber – Fanget af mørket’ 3, og Mads Kamp Thulstrup er konceptuerende instruktør (‘Bedrag’, ‘Og det var Danmark’). Serien er produceret af Miso Film med producer Peter Bose, Jonas Allen og Caroline Schlüter. Executive Producer hos Viaplay Group er Dorte Fuglsang.

Reklame:

Tredje sæson af ‘Den som dræber – Fanget af mørket’ har premiere den 8. januar på Viaplay. De to første afsnit udkommer den 8. januar, derefter udkommer der ét afsnit om ugen. Der er 8 afsnit i alt.

Reklame: