All Exclusive

‘Vi er utrolig glade for at fortsætte samarbejdet med Casper og Mikael. ’All Exclusive’ er, udover at være en af vores absolut største, danske seersucceser hos Viaplay i 2022, blevet mødt af adskillige positive tilkendegivelser fra både de medvirkende og seerne. Og samtidig har det skabt et nyt og originalt take på genren og måde at underholde seerne på, som vi er meget stolte af.

Fortsætter efter reklamen:

I ’All Exclusive’ kommer vi et spadestik dybere og portrætterer nogle fascinerende personligheder. Takket være Casper og Mikaels unikke tilgang til interviewet og skarpe historiefortælling, har vi formået at præsentere nogle vigtige samtaler og emner for seerne, fortæller Viaplay’s Head of non-scripted content, Karsten Bartholin.

’All Exclusive’ kredser om livets store spørgsmål og udfordringer, som Casper Christensen genkender fra sit eget liv. Hvert program er helt sit eget, hvor en gæst tjekker ind på et spektakulært sted sammen med Casper og Mikael i 24 timer.

‘Jeg er taknemlig for, at så mange danskere har valgt at følge mig i projektet, og har vist så stor appetit for den ærlige og naturlige samtale, som Mikael og jeg prøver at dyrke i formatet’, fortæller Casper Christensen.

Fortsætter efter reklamen:

I forrige sæson kom seerne tæt ind på livet af Iben Hjejle, Sofie Linde, Helle Thorning-Schmidt og Medina. I den kommende sæson kan seerne blandt andet se frem til at få et indblik i Kasper Schmeichels liv, når de to herrer indlogerer sig hjemme i privaten hos landholdsmålmanden og hans familie.

Rollefordelingen mellem Casper Christensen og Mikael Berthelsen forbliver den samme, hvor Casper er hovedvært, og Mikael er hans ”stemme i øret” – on camera – en slags interviewcoach og kærlig sparringspartner. Mikael bryder gerne ind i samtalerne for at sikre sig, at Casper holder sit fokus på samtalen og får det ud af gæsten, som netop er omdrejningspunktet for, at Casper ønsker at tilbringe et helt døgn i personens selskab.

‘I ’All Exclusive’ synes jeg, at Casper Christensen har taget en chance og kastet sig ud i noget, som vi ikke har set fra hans hånd før. Han har vist os nye sider af sig selv, og det har inspireret de medvirkende til også at indrømme sig selv på nye måder. Det er dejligt, at så mange har set med, og på den måde belønnet, at både Casper og gæsterne har kastet sig ud i noget nyt. For mig har det været lærerigt, vedkommende og væsentligt, samtidig med at det har været skide sjovt at være med’, fortæller Mikael Berthelsen.

Seerne kan se frem til, at Casper Christensen og Mikael Berthelsen præsenterer nye unikke og spændende samtaler, når ’All Exclusive’ får premiere i løbet af foråret på Viaplay.

Reklame:

Reklame: