Reklame:


Blockbuster bio

Mens biograferne holder lukket for at minimere spredningen af COVID-19, har flere filmselskaber besluttet, at aktuelle biograffilm også skal kunne ses som streaming. Allerede nu kan fire biografaktuelle film streames hos Blockbuster, og på tirsdag kan man også se superheltefilmen Birds of Prey hjemme i stuen. Prisen svarer til ca. to biografbilletter.

Biografer over hele verden lukker ned midlertidigt, og derfor har flere amerikanske filmselskaber besluttet at gøre aktuelle biograffilm tilgængelige på streaming. NBC Universal har gjort periodedramaet ’Emma’, gyserfilmen ’The Invisible Man’ samt ’The Hunt’ tilgængelig på streaming. ’Bloodshot’ fra Sony Pictures er også tilgængelig, og fra på tirsdag kan danskerne streame ’Birds of Prey’ fra Warner Bros hos Blockbuster.

Prisen for de biografaktuelle film svarer til ca. to biografbilletter.

Fortsætter efter reklameblokken:

”Vi er i en ekstraordinær situation, hvor der er stor efterspørgsel efter underholdning, og selvom det er på en trist baggrund, er jeg glad for, at vi sammen med filmselskaberne kan rykke biografen hjem i de danske stuer,” siger Casper Hald, direktør for Blockbuster.

Øget efterspørgsel efter underholdning i hjemmet
Mens mange danskere for at mindske spredningen af Corona-virus bliver indendørs, ser Blockbuster en markant øget efterspørgsel på underholdning. Herunder også på de biografaktuelle film, hvor især ’The Invisible Man’ har været populær hos kunderne.

Reklame:

”Baseret på de mange tusinde danskere, der allerede har set en biografaktuel premierefilm som streaming hos Blockbuster, så er dette tiltag en klar succes, og jeg forventer, at der kan komme endnu flere biografaktuelle film som streaming i den kommende tid,” siger Casper Hald.

Udover de biografaktuelle film er der de seneste uger især blevet set film som ’Jagtsæson’ og ’21 Bridges’ hos Blockbuster. Derudover har filmudbyderen set en stor stigning i efterspørgslen på film med pandemi-tema som Steven Soderberghs Contagion fra 2011 og Dustin Hoffman i Outbreak fra 1995. Begge film er pt. blandt de mest sete film på Blockbuster.

Læs mere om de biografaktuelle film hos Blockbuster.

Blockbuster bio

Reklame: