Tv-serien Try Hard

En spritny dansk komedieserie ser dagens lys på Viaplay, når vi d. 16 maj inviterer indenfor i gamer-universet i originalserien ‘Try Hard’. Serien er skabt af Anders Morgenthaler og Allan Hyde og følger den unge Sebastian (Ari Alexander) og hans venner, når de forsøger at stable et Counter Strike-hold på benene i Danmarks kedeligste provinsby.

Den professionelle gamer-verden er blevet en millionforretning, og mange unge drømmer om en karriere indenfor branchen. Det gælder også den 24-årige Sebastian med gamernavnet FML (Fuck-My-Life), som er hovedkarakteren i Viaplays nye Original ‘Try Hard’.

Men hvor let er det lige at stable et vinder-hold på benene, når alt man har at rutte med er gutterne nede fra den lokale internetcafé? Det kan man få en forsmag på i den første teaser for serien, som vi løfter sløret for her:

At Sebastian overhovedet begynder at gøre sig tanker om at skulle tjene penge skyldes, at hans forældre får nok af sønnens sløvhed og smider ham ud hjemmefra. Sebastian har ingen uddannelse eller store talenter, og det eneste han virkelig går op i og brænder for er at spille Counter-Strike. Da der intet Counter-Strike-hold er i byen, sætter Sebastian sig for at starte sit eget hold med bedstevennen Henrik og tre gamere fra internetcafeen, Toke, Kasim og Gustav.

I hovedrollen som Sebastian ses Ari Alexander (’Alfa’,’Doggystyle’). Vennerne spilles af Patrick A. Hansen, Niclas Vessel Kølpin (’Sommeren 92’, ’Dan Dream’, Sygeplejeskolen’), Mohamed Djeziri (’Krudttønden’) og Alexander Magnússon (’Jeg er William’). Desuden medvirker Sarah Boberg, Ditte Hansen, Gerda Lie Kaas m.fl

’Try Hard’ produceres af New Creations og er et samarbejde mellem Anders Morgenthaler (’Mugge og Vejfesten’, ’Wulffmorgenthaler’, ’Pandaerne’) og Allan Hyde, forfatter og skuespiller (’Cold Hawaii’ og ’Perfekte Steder’)

New Creations har på ’Try Hard’ samarbejdet med de bæredygtige konsulenter Jordnær Creative og har på denne måde lykkedes med næsten at halvere seriens klimaaftryk.

Reklame:

’Try Hard’ består af otte episoder og får premiere på Viaplay den 16 maj. Alle otte afsnit bliver tilgængelige på én gang.

Annonce: