Reklame:


’Try Hard’ af Anders Morgenthaler og Allan Hyde
’Try Hard’ af Anders Morgenthaler og Allan Hyde

Tegner og forfatter Anders Morgenthaler har sammen med forfatter og skuespiller Allan Hyde skabt komedieserien ’Try Hard’, der handler om gaming. I hovedrollen ses Ari Alexander, som bl.a. er kendt fra Doggystyle, Alfa og Badehotellet.

“For folk over 40 år er gaming en form for satanistisk kirke med sin egen zombie-hær. Det kan jeg nu bekræfte, det ikke er. Gaming er hverdag for alle under 40 år på samme måde som morgenmad og opvask”, siger Anders Morgenthaler.

I ’Try Hard’ følger vi den 23-årige Sebastian, spillet af Ari Alexander, der stadig bor hjemme, er doven og bruger alt sin tid på at spille Counter-Strike. Det eneste han drømmer om er at blive professionel gamer. Men hans forældre deler ikke hans begejstring og kræver, at Sebastian opgiver sin drøm og i stedet får sig en uddannelse eller begynder at tjene nogle penge.

Fortsætter efter reklameblokken:

Der er ikke noget Counter-Strike-hold i byen, og Sebastian har ingen forbindelser til det professionelle spillefælleskab. Men han giver ikke op! Sebastian beslutter sig for at samle sit eget hold for at komme sin drøm nærmere, og således starter hans og vennernes vilde rejse mod at blive professionelle gamere.

Forude venter mange udfordringer, og spørgsmålet er, om teamet af dovne amatør-gamere overhovedet vil få et ben til jorden i den hårde, konkurrenceprægede gaming-verden?

Reklame:

’Try Hard’ produceres af New Creations og er et samarbejde mellem Anders Morgenthaler (’Mugge og Vejfesten’, ’Wulffmorgenthaler’, ’Pandaerne’) og Allan Hyde, forfatter og skuespiller (’True Blood’ og ’Gidseltagningen’).

På rollelisten ud over Ari Alexander ses Patrick A. Hansen, Niclas Vessel Kølpin (’Sommeren 92’, ’Dan Dream’, Sygeplejeskolen’), Mohamed Djeziri (’Krudttønden’) og Alexander Magnússon (’Jeg er William’).

’Try Hard’ består af otte episoder og får premiere på Viaplay til foråret.