Tyson Fury møder Deontay Wilder

Den 9. oktober afgøres den største bokserivalisering i moderne tid, når sværvægtsmester Tyson Fury møder Deontay Wilder for tredje gang. Kampen om Furys WBC-titel bokses i Las Vegas og sendes eksklusivt og direkte på Viaplay PPV.

”Fury vs. Wilder er allerede en af historiens største klassikere i international sværvægtsboksning. De to topkonkurrenter fra hhv. Europa og USA står over for hinanden i det, der betragtes som det endelige opgør, hvor det en gang for alle skal afgøres, hvem der er den bedste af de to,” siger Kim Mikkelsen, Head of sports NENT Group.

Ingemar Johansson vs. Floyd Pattersen. Muhammed Ali vs. Joe Frazier. Boksehistorien inden for sværvægt har budt på adskillige klassiske trilogier, og nu er afgørelsens time kommet for den nok største rivalisering i moderne historie. Lørdag den 9. oktober kolliderer den engelske verdensmester Tyson Fury og den amerikanske knockout-maskine Deontay Wilder nemlig for tredje gang.

Deres første møde udspillede sig tilbage i december 2018, da Fury vendte retur til boksning efter en lang kamp med afhængighed og depression, der tvang ham til at give afkald på sine verdensmesterbælter. Den karismatiske englænder med kaldenavnet ’Gipsy King’ tabte 50 kilo for at møde verdens farligste bokser. Efter at have været hårdt i gulvet i 12. runde rejste Fury sig mod alle odds, og kampen endte uafgjort på point. I returmødet i februar 2020 dominerede Fury og stoppede Wilder i 7. omgang. Nu skal de to duellanter for alvor vise, hvem der er bedst.

Tyson har endnu ikke smagt nederlag i sin professionelle karriere (30-0-1), mens Wilder ikke har færre end 41 knockout-sejre i sine 44 kampe (42-1-1).

”For Wilder er det hans sidste chance for at genfinde sin position som den farligste sværvægter i verden, mens en sejr for Fury vil understrege hans status som manden, man skal slå i sværvægtsboksning og dermed potentielt skabe en kamp mod landsmanden Anthony Joshua eller den ukrainske sensation Oleksandr Usyk. Viaplay er hjemmebane for de største sportsbegivenheder i verden, og vi er henrykte over at kunne tilbyde vores kunder denne topkamp,” fastslår Kim Mikkelsen.

Kampen er tilgængelig som pay-per-view for 499kr på Viaplay PPV.

Mere info om kommende PPV-events findes på: viaplay.dk/ppv

Reklame:

Annonce:

Reklame: